Mido Film – Světová krize! Co nás čeká?

Na webové stránky společnosti Mido Film se do sekce připravujeme vrátilo pár titulů anime, nicméně na pultech se dnes ve čtvrtek 5. února 2010 objevil další z asi lépe prodejnějšjích titulů s cenou 49,90 Kč a titulem Světová krize! Co nás čeká? I.O.U.S.A.

SVĚTOVÁ ekonomická KRIZE je fenomén.

 

 

 

Ani Česká republika, ležící v srdci Evropy, nebyla ušetřena jejího vlivu. Tato krize však nepřišla náhodou, ani není výsledkem nějaké celosvětové katastrofy. Světová krize je přímým důsledkem zanedbání zodpovědnosti k výnosům a výdajům země, jenž po celá léta ohromovala ostatní svět svojí vysokou životní úrovní, svobodou, multikulturností, ale především vojenskou i ekonomickou silou – U.S.A.

 

 

 

Tento dokumentární snímek přináší odhalení pravé podstaty ekonomické krize, a dále i několik scénářů, jak by se situace mohla vyvíjet. Film, který místo nic neříkajících čísel používá přehledné grafy, animace, upřímné výpovědi a jasně vykreslená fakta, Vám přináší srozumitelnou odpověď na otázky týkající se finanční krize, i několik návrhů, jak se jí příště vyhnout. 

 

Žánr: dokument  

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Původní název: I.O.U.S.A.  

Režie: Patrick Creadon

Produkce: Christine O´Malley, Sarah Gibson, Open Sky Entertainment  

Inspirováno knihou "Empire if Debt" autorů William Bonner + Addison Wiggin   

 

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Délka: cca 84 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky  

Titulky: žádné

Zvukové stopy 

Obraz: barevný/černobílý PAL DVD5 16:9  

Bonus: právě vychází