Reflex – Nezkrocená příroda Indonésie

Ani dnes ve čtvrtek 4. února 2010 nechyběla na pultech nabídka Hollywood Classic Entertainment, podporovaná týdeníkem Reflex. Za 49,- Kč je možno zakoupit DVD Nezkrocená příroda Indonésie.

Jedinečná příroda, úchvatná krajina.

Příběh jednoho z nejzajímavějších regionů a jeho magické divoké přírody. Umístěna mezi Asií a Austrálií představuje Indonésie se svými 17 000 ostrovy největší a nejrozmanitější souostroví na světě, které zahrnuje jak mrazivé ledovce, tak i korálové útesy a žije na něm řada fascinujících zvířat.

DVD obsahuje 3 díly:

Obrazovka z DVD

1. Ostrovní trosečníci – 49:11

Indonésie je bizarní a malebné místo, kde nacházíme varany i klokany, tropické pláže a zasněžené vrcholky hor. Indonésie je známá také jako „kruh ohně“, protože prstenec jejích ostrovů byl vytvořen vulkanickými erupcemi před mnoha miliony let. Dodnes je v Indonésii aktivních 155 sopek, což z ní dělá nejvíce sopečně činný region na Zemi.

Obrazovka z DVD

2. Podmořská říše divů – 49:11

Rozlehlá vodní plocha okolo indonéských ostrovů skýtá domov celé řadě živočichů, od nádherných korálových rybek, přes obrovské rejnoky manta až k barakudám, vezoucím se na silných mořských proudech.

Obrazovka z DVD

3. Magické lesy – 49:10

Klokani na stromech a obrovští kaloni – nikde jinde na světě nejsou zvířata tak podivná a úžasná jako v lesích Indonésie! Navzdory všem ničivým vlivům jsou dvě třetiny Indonésie stále tvořeny džunglí, která je jedinečnou spojnicí spojnicí mezi přírodou východu a západu. V džunglích Bornea, Sumatry a Jávy stále žijí asijští sloni a chlupatí nosorožci.

Menu DVD

Údaje o DVD:

Kapitoly 1. části

Kapitoly 2. části

Kapitoly 3. části

Původní název: Wild Indonesia: Island Castaways / Underwater Wonderland / Magical Forests

Délka: cca 148 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Nastavení zvuku a titulků

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný