Vapet vás baví – Holky jsou fajn, ale pes je pes

Ve čtvrteční nabídce nemůže chybět romantická komedie. Vapet nabídne v řadě Vás baví za 48,- Kč dne 18. února 2010 DVD Holky jsou fajn, ale pes je pes. Milostný příběh o muži, o ženě a hlavně o psu, který stojí mezi nimi…

Když Charlie potkal Daphne, dívku svých snů, netušil, že bude muset o její srdce soupeřit se psem. Daphne má totiž psa jménem Panenka (Babydoll). Jenže Charlie všechny psy z duše nenávidí. Před Daphne však předstírá, že Panenku zbožňuje.

 

 

Ve skutečnosti se mu zvedá žaludek z toho, jak pořád někoho olizuje. Kdo by chtěl políbit holku, která je oslintaná od psa?

 

 

Když už to vypadá, že Charlie bitvu prohraje a pes bere vše, stane se něco neočekávaného. Aniž by si to Charlie uvědomil, oblíbil si Panenku tak, že se chová stejně pomateně jako všichni milovníci psů.

 

 

Kupuje jí dárky, nadšeně běhá po parku, znovu a znovu jí hází míček, i když je to už asi po miliónté. Daphne se cítí odstrčená a Charliemu dá hodně práce, aby ji přesvědčil, že ji opravdu miluje.

 

 

V zahraničí průměrně hodnocená komedie, o které si v našich domácích databázích nic moc nepřečtete…

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 89 minut

Původní název: Heavy Petting

Světová premiéra: 20. října 2007 – USA (Hollywood Film Festival)

Režie: Marcel Sarmiento

Scénář: Marcel Sarmiento

Produkce: Peter Glatzer, Gill Holland, Lillian LaSalle, Vince P. Maggio, Marcel Sarmiento

Hudba: Julian Nott

Kamera: Tim Ives, Zeus Morand

Střih: David Codron, Phyllis Housen

Kostýmy: Lynn Falconer

Společnost: SarcoFilms / LaSalleHolland

Natáčeno: Brooklyn, New York City, New York, USA

Hrají: Malin Akerman (Daphne), Brendan Hines (Charlie), Mike Doyle (James), Juan Carlos Hernández (Juan), Sam Coppola (stařík #1), Allie Woods Jr. (stařík #2), Kevin Sussman (Ras), Shayna Ferm (dívka na párty #1), Martha Millan (dívka na párty #2), Martin Pfefferkorn (bezdomovec), Karen Shallo (žena s prostředníkem), Ivy Sarmiento (dívka), Sohpie Sarmiento (dívka), Krysten Ritter (nezúčastněná divačka), Shawand McKenzie (dívka s polévkou), Mason Pettit (barman), Marcel Sarmiento (Louis), Annie V. Ramsey (cizí dívka), pes Casper (Babydoll – Panenka), Steve Rosen (obchodník), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: ?