K&B Music – Ráj DVD – Randall a Hopkirk – 13. a 14. epizoda

V pátek 9. ledna 2009 pokračuje v edici Ráj DVD vydavatelství KaB Music dalším dílem TV seriálu z roku 1969 Randall a Hopkirk za 49,- Kč.

Je skvělé mít na své straně ducha, pokud pracujete jako soukromý detektiv, zvlášť v případech, kdy neviditelný spojenec může hravě obrátit situaci ve váš prospěch. Přesně tím jsou Mike Pratt jako Jeff Randall a jeho partner Kenneth Cope jako Marty Hopkirk, odsouzený na sto let k bloudění po světě jakožto duch.

 

DVD obsahuje 2 epizody:

 

13. EPIZODA – Muž odnikud (The Man From Nowhere, TV premiéra 28. 12. 1969)

 

V bytě Jean se objeví muž, který tvrdí, že je její manžel Marty Hopkirk reinkarnovaný do jiného těla. Jean zavolá Jeffa a ten odveze neznámého pryč, ale falešný Marty ví mnoho o životě Hopkirkových. Pravého Martyho tahle záhada velmi zajímá.

Původní dabing, v českém znění: František Němec, Václav Postránecký, Jorga Kotrbová, Josef Kepka, Oldřich Musil, Svatopluk Beneš

 

14. EPIZODA – Sentimentální cesta (A Sentimental Journey, TV premiéra 23. 1. 1970)

 

Jeff je přinucen dvěma soupeřícími bandami, aby jako "neutrál" doprovázel vlakem kurýra převážejícího L10,000 z Glasgow do Londýna. Věci se zkomplikují, když se ukáže, že kurýrem je atraktivní blondýnka, přítelkyně jednoho ze zločinců.

Původní dabing, v českém znění: František Němec, Václav Postránecký, Jorga Kotrbová, Petr Haničinec, Růžena Merunková

Režie: Jeremy Summers, Leslie Norman, Roy Ward Baker
Hrají: Mike Pratt, Kenneth Cope, Annette Andre, Carol Cleveland, Peter Cellier, Michael Ripper, Brian Blessed