North Video – Heuréka 5. DVD

North Video pokračuje v úterý 16. března 2010 v ediční řadě Světový seriál dalším dílem televizního hitu Heuréka, 5. disk za 49,- Kč.

Na disku budou dvě epizody:

Z masa a kostí (Right as Raynes)

Režie: Michael J. Rohl 

Scénář: Johanna Stokes  

Kamera: Rick Maguire

Hrají: Colin Ferguson (šerif Jack Carter), Neil Grayston (Douglas Fargo), Jordan Hinson (Zoe Carterová), Joe Morton (Henry Deacon), Ed Quinn (Nathan Stark), Salli Richardson (Allison Blakeová), Erica Cerra (Jo Lupová), Matt Frewer (Jim Taggert), Shayn Solberg (Spencer Martin), Christopher Gauthier (Vincent), Debrah Farentino (Beverly Barloweová) 

Všichni ve městě kromě šerifa a jeho dcery se začnou chovat úplně opačně než je pro ně zvykem. Šerif se na to snaží co nejrychleji přijít, než se projeví u některých ty nejtemnější stránky 

Pud (Primal)

Režie: Colin Bucksey 

Scénář: Johanna Stokes, Martin Weiss 

Kamera: Rick Maguire

Hrají: Colin Ferguson (šerif Jack Carter), Neil Grayston (Douglas Fargo), Jordan Hinson (Zoe Carterová), Joe Morton (Henry Deacon), Ed Quinn (Nathan Stark), Salli Richardson (Allison Blakeová), Erica Cerra (Jo Lupová), Matt Frewer (Jim Taggert), Shayn Solberg (Spencer Martin), Christopher Gauthier (Vincent)  

Lowejakc se zase nerozhlédl na silnici a tak ho srazilo auto. Proto ho Jo s šerifem vzali za nejlepším veterinářem ve městě a tím není nikdo jiný než Taggart, který na něj použije nanoboty, které se vymknout kontrole a začnou se duplikovat do Nathana. 

1. a 2. sezóna (celkem 25 epizod) vychází na 13 DVD.

Žánr: Sci-fi / Televizní seriál / Komedie / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006 – ?

Délka: každý díl cca 45 minut, pilot cca 81 minut

Původní název: Eureka

Námět: Andrew Cosby, Jaime Paglia (kreslený seriál)

Produkce: Andrew Cosby, John Peter Kousakis, Jaime Paglia, Wendy Wallace

Hudba: Mutato Muzika

Střih: Chris Peppe, Andrew Seklir

Kostýmy: Diane Widas

Společnost: NBC Universal Television

Natáčeno: Chilliwack, British Columbia, Kanada / Heritage Woods Secondary School, Port Moody, British Columbia, Kanada / Sullivan Heights Secondary, Surrey, British Columbia, Kanada / Vancouver Film Studios, Vancouver, British Columbia, Kanada / Vancouver, British Columbia, Kanada

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: ?