Špidla Data Processing – Časy Vikingů (PC hra)

Ve čtvrtek 3. dubna 2014 se na pultech ocitá další titul společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč nádherná počítačová hra – obsluhovačka Časy Vikingů v edici Česko hraje.

Zemi vikingů zachvátila vlna zemětřesení a zalila ji smrtící láva. Přírodu a vše živé začal stravovat nelítostný oheň. Zdá se, že i vaší vesnici hrozí neodvratný konec. Misky vah však lze ještě zvrátit. Stačí jen najít Odinovy runy…

– Krásná grafika

– Milí obyvatelé hry

– Pohádkový příběh

casy_vikingu_01

casy_vikingu_02

casy_vikingu_03

casy_vikingu_04

casy_vikingu_05

casy_vikingu_06

casy_vikingu_07

casy_vikingu_08

Strašlivý drak, spící až dosud v nitru matičky Země, se probudil. A začal stravovat Strom života rovnou od kořenů. Životní rovnováha byla narušena. Svět vikingů již nebyl tím místem, jakým býval dříve. Překrásné zahrady ve vaší vesnici se proměnily ve spáleniště. Podle staré legendy mohou osud vaší vesnice zvrátit pouze Odinovy runy. Ale ty již po staletí nikdo živý neviděl. Rada starších proto vysílá výpravu, jež se má pokusit o nemožné. Nalézt starý posvátný artefakt a draka umlčet jednou provždy. V čele této výpravy jste stanuli VY!

Nasedněte do čarovné vzducholodě a vydejte se pátrat do všech čtyř koutů světa. Tam všude na vás čeká nové prostředí a odlišné úkoly. Postavte obydlí pro své druhy, sežeňte dostatek surovin a zlata na stavbu, vyprodukujte nekonečné zásoby pro vaší výpravu. A najděte ukryté runy vašeho boha Odina dříve, než bude pozdě. Času máte proklatě málo. Podaří se vám zachránit svůj domov?

Zadní strana