Filmag zábava – Zorro

Další variaci mnohokrát zpracovaného tématu nabídne Filmag v pátek 2. dubna 2010 za 45,- Kč v ediční řadě Zábava. Film Zorro vypráví o osudech legendárního hrdiny v černé masce.

Tajemství, romantika a dobrodružství jsou společným jmenovatelem tohoto dobrodružného filmu vyprávějícím o životě a lásce legendárního hrdiny jménem Zorro.

 

Nosí černou masku, aby zakryl svou totožnost. Je oblečen v černém, aby si zajistil svou bezpečnost. A když dojde na bezpráví, neváhá použít meč, aby bránil chudé proti zkorumpovaným vládním úředníkům. Jeho srdce bije pro krásnou, divokou a nezávislou Esmeraldu, dceru guvernéra. Ale dokáže milovat tuto ženu a zároveň dostát své přísaze, kterou dal jako Zorro?

 

Na imdb.com jen 3,2 z 10, u nás zcela neznámá verze.

Žánr: Dobrodružný

Země původu: Španělsko / Itálie

Rok vzniku: 1968

Délka: 89 minut

Původní název: El Zorro

Světová premiéra: 17. listopadu 1968 – Itálie

Režie: Guido Zurli

Scénář: Guido Leoni, Ambrogio Molteni, Angelo Sangermano, Guido Zurli

Produkce:

Hudba: Gino Peguri

Kamera: Franco Delli Colli

Střih: Romeo Ciatti

Společnost: Magic Films

Natáčeno: Jižní Afrika

Hrají: Artemio Antonini, George Ardisson (Riccardo de Villaria / Zorro), Spartaco Battisti, Femi Benussi, Gustavo D’Arpe, Consalvo Dell’Arti, Grazia Fei, Gippo Leone, Evar Maran, Aldo Marianecci, Riccardo Pizzuti, Gianni Pulone, Gualtiero Rispoli, Giacomo Rossi-Stuart, Ignazio Spalla, Paolo Todisco, Juan Valejo, Giancarlo Vignozzi, a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,66:1)

Bonus: ?