DVD HIT – Země v ohrožení

InterSonic v obálce DVD HIT rozhojní někdy v týdnu od pondělí 5. dubna 2010 za 59,- Kč řady edice Svět katastrof dalším televizním nebezpečím pro naši planetu a ke koupi by měla být Země v ohrožení. Nukleární energie – pomoc nebo hrozba? Vyšlo ve středu 7. dubna 2010.

 

 

Zemětřesení….láva…strach…panika… Během několika dnů na více místech začne praskat zemský plášť a napovrch se řine obrovské množství lávy. Skupina vědců je vyslána, aby odhalila příčiny katastrofy a hlavně ji odvrátila dříve, než bude na všechno pozdě.

 

 

 

Při zkoumání je objeveno několik nukleárních neidentifikovatelných přístrojů. Vše nasvědčuje, že za celou pohromou stojí vláda a její tajné energetické experimenty s přísunem energie z hlouby Země…

 

 

Dle diváků velmi nepovedená a velmi laciná kopie filmu Jádro, která se pohybuje kolem 30 procent v hodnoceních v zahraničí a pod 15 procenty u nás.

 

Zadní strana obálky

 

Žánr: Sci-fi

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2005

Délka: 87 minut

Původní název: Descent

Režie: Terry Cunningham

Scénář: Michael Konyves aka Michael Murény

Produkce: Tom Berry, Richard Schlesinger, Gordon Yang

Hudba: Sean Murray

Kamera: Thom Best

Společnost: Premiere Bobine

Natáčeno: Dundas, Ontario, Kanada / Hamilton, Ontario, Kanada / Seattle, Washington, USA

Hrají: Luke Perry (Dr. Jake Rollins), Natalie Brown (Jen), Michael Dorn (generál Fielding), Rick Roberts (Dr. Palmer Drake), Brandi Ward (Dr. Karen Westová), Mimi Kuzyk (Marsha Crawfordová), Michael Teigen (Black), Mike Realba (Decker), Adam Frost (kapitán Hayward), James Downing (major McEwan), Jefferson Brown (Seth), Martin Roach (muž v černém), J. C. Kenny (novinář), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: trailery