DVD edice – Nástrahy džungle

Dalším oznámeným zástupcem produkce DVD edice s neznámým datem vydání jsou Nástrahy džungle za 49,- Kč. Nejsnadnější kořist v džungli? Člověk! Na pultech od středy 7. dubna 2010.

Pritham a Radha jsou manželský pár z velkého města, kteří se rozhodnou strávit několik dní v džungli, aby si udělali jasno ve svém problematickém vztahu. Tam ale potkají Radhina bývalého milence Abhisheka. Žije v džungli se svým synem Arjunem, poté co jeho matka zemřela.

 

Abishek vidí, že manželství Radhy a Prithama je v troskách a cítí příležitost, jak Radhu získat zpět. Také Radha, která sama nemůže mít děti, vidí v Arjunovi svého syna, po kterém vždy toužila.

Všichni jsou těmito úvahami tak zaměstnáni, že nevidí reálnou hrozbu, která se skrývá pár kroků od nich. Tou je zraněný leopard, který nemůže lovit svou přirozenou potravu a proto se rozhodl lovit ten nejslabší živočišný druh v džungli – lidi.

 

Průměrné skóre, žádné komentáře.

Poněkud zvláštní je, že všechny tyto teprve oznámené tituly DVD edice už visí na warez fórech s lepším popisem než u vydavatele, ba dokonce i s lepším náhledem obalu… Kudy kudy cestička?

Žánr: Dobrodružný / Thriller / Drama

Země původu: Indie / Velká Británie / USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 88 minut

Původní název: The Forest

Režie: Ashvin Kumar

Scénář: Ashvin Kumar

Produkce: Geraldine East, Gary Hamilton, Roland Heap, Markus Hürsch, Judith James, Mohammed Juma, Harrison Kordestani, Ashvin Kumar, Ritu Kumar, Shashi Kumar, Vijay Mallya, Sylvain Nahmias, Greg Szimonisz

Hudba: Matt Robertson

Kamera: Markus Hürsch

Střih: Ashvin Kumar

Kostýmy: Ritu Kumar

Společnost: Alipur Films

Natáčeno: Indie / Thajsko

Hrají: Ankur Vikal (Pritam), Javed Jaffrey (Abhishek), Salim Ali Zaidi (Arjun), Nandana Sen (Radha), Tarun Shukla (Bhola Ram)

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 stránky vydavatele sice uvádí finsky, ale zdá se pravděpodobnější, že půjde o nějaký jazyk ze země původu (Indie), česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: upoutávky