Magic Box – Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

Ve čtvrtek 24. dubna 2014 se společnost Magic Box opravdu rozjela a do trafik pošle i další DVD, za 99,- Kč bude ke koupi horor Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie. Co na tom, že první díl se v nich koupit nedal.

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty.

hruza_v_connecticutu_2-duch_georgie_01

hruza_v_connecticutu_2-duch_georgie_02

hruza_v_connecticutu_2-duch_georgie_03

hruza_v_connecticutu_2-duch_georgie_04

Na csfd.cz 53 procent: Klasická dvojka – s prvním příběhem to nemá nic společného, je to nudné, dlouhé, není to strašidelné ani originální.

Zadní strana

Žánr: Horor / Drama / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 100 minut

Původní název: The Haunting in Connecticut 2: Ghost of Georgia

Světová premiéra: 1. února 2013 – USA

Režie: Tom Elkins

Scénář: David Coggeshall

Produkce: Paul Brooks, Leon Clarance, Brad Kessell, Jeff Levine, Joe MacCarthy, Scott Niemeyer, Bobby Ranghelov, Jonathan Shore, Norm Waitt

Hudba: Michael Wandmacher

Kamera: Yaron Levy

Střih: Tom Elkins, Elliot Greenberg

Kostýmy: Dana Marie Embree, Jennifer Kamrath

Společnost: Gold Circle Films

Natáčeno: Baton Rouge, Louisiana, USA / Winnipeg, Manitoba, Canada

Hrají: Abigail Spencer (Lisa Wyricková), Morgana Shaw (Lisina matka), Emily Alyn Lind (Heidi Wyricková), Chad Michael Murray (Andy Wyrick), Grant James (pan Gordy), Katee Sackhoff (Joyce), Mary Louise Coffee (duchařská průvodkyně), Lauren Whiteny Pennington (Nell), Sam Polin (přednosta stanice Burlap – 1993), Lance E. Nichols (pastor Wells), Jaren Mitchell (Levi), Cicely Tyson (Mama Kay), Brad James (Prentiss), Wayne Pére (přednosta stanice – 1858), Hunter Burke (průvodčí Arthur), Andrea Frankle (Dr. Segarová), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný