Špidla Data Processing – Faraón (PC hra)

Ve čtvrtek 24. dubna 2014 je v trafikách další titul společnosti Špidla Data Processing, zábavná logická počítačová hra Faraón za 59,90 Kč.

Vypukla válka. Písky se zbarvily krví, poté co do země sfing a pyramid vtrhli Hyksósové. Ti, kdo nepadli v bitvě, byli porobeni. Zbytek uprchl a hledá nyní nový domov. A také nového faraóna. Někoho, kdo ochrání svůj lid, vzkřísí zašlou slávu egyptské říše a zbaví zemi nezvaných návštěvníků jednou provždy. Jste připraveni stát se novým vládcem egyptského lidu?

– 120 zábavných úrovní

– 15 miniher

– stavba vlastní říše

– dvě hry navíc

faraon_spidla_1

faraon_spidla_2

faraon_spidla_3

faraon_spidla_4

faraon_spidla_5

faraon_spidla_6

faraon_spidla_7

faraon_spidla_8

Faraón je unikátní hra – kombinace několika herních žánrů na pozadí neopakovatelné atmosféry starověkého Egypta. Je třeba najít 10 jedinečných egyptských artefaktů, projít 120 unikátních herních úrovní – hlavolamů a překonat 15 rozmanitých miniher: od hledání ukrytých předmětů až po nilský mahjong.

Hlavním úkolem hráče je výstavba a vylepšování města, jemuž sám vládne. Má k dispozici širokou škálu staveb i dekorativních prvků, a k tomu naprostou svobodu v projektování města. Při tom je obklopen vnímavými asistenty, a sám se tak může soustředit na řešení jednotlivých hlavolamů. To vše promění budování města v neuvěřitelně zajímavé a dech beroucí dobrodružství.

A bavit se budete i při vytváření své herní postavy – můžete využít přizpůsobení obličeje, ale i bohatě vybavený obchod se 70 typy oblečení pro mužskou postavu a 75 typy pro postavu ženskou… A ještě vás čekají dvě bonusové hry, klasické Řady a Skupinky, které jdou s hrou hlavní hlavní ruku v ruce!

Čeká vás nezapomenutelná cesta Egyptem. Vyzkoušejte si roli mocného faraóna či moudré královny.

faraon_spidla_back

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 800 MHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 180 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta.