Blesk – Rockaway – Rána za ranou

A máme tu další podprůměrnou akčňárnu z katalogu H.C.E., která vyjde s logem Blesku v úterý 6. dubna 2010, DVD Rockaway – Rána za ranou by mělo být za 49,- Kč.

Trane bojoval v afghánské válce a nyní se vrací domů. Jeho návrat je ale plný hořkosti. Ženu i syna mu zabili, a tak žije jen pro pomstu.

 

 

 

Na cestě za odplatou se bude muset vypořádat s místními gangy pasáků a drogových dealerů, kteří se spřáhli s mafií.

 

To, co prý začíná jako potencionálně možné akční béčko plné žánrových klišé, se podle diváků v posledních minutách proměňuje v zoufalý sen bandy feťáků.

 

Žánr: Akční / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 78 minut (původní US verze 90 minut)

Původní název: Rockaway

Světová premiéra: 7. července 2007 – USA

Režie: Jeff Crook, Josh Crook

Scénář: Jeff Crook, Josh Crook

Produkce: Stan Charnin, James M. McNamara, Ben Odell, Mark L. Pederson, Aldey Sanchez, Ilana Sparrow, Lou Torres

Hudba: Francisco Gomez, Sergio Gomez, Wendell Hanes

Kamera: John Ashmore

Střih: Michael D. Thomson

Kostýmy: Shelby Saboy

Společnost: Rockaway the Movie / Off Hollywood Pictures / Panamax Films / Crook Brothers Productions

Natáčeno: Brooklyn, New York City, New York, USA / Far Rockaway, Queens, New York City, New York, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Queens, New York City, New York, USA / Rockaway, Queens, New York City, New York, USA

Hrají: Nicholas Gonzalez (Trane), Mario Cimarro (JuJu), Oleg Taktarov (Ivan), Vitali Baganov (Sergej), Ricardo Chavira (Dave), David Vadim (Jurij), Joseph Siravo (Blitzer), Chris Ferry (McKern), Delilah Cotto (Caridad), John Carlino (Driggs), Antone Pagan (detektiv Santos), Yevgeniy Dekhtyar (Igor), Chance Kelly (voják), Manny Perez (Antwan), Paris Campbell (Bum), Jaime Whitlock (dívka), Lou Torres (Randall), Alex Norca (zloděj), Rosa Arredondo (servírka), Malik Yoba (Case), Natasha Tabandera (prostitutka na párty), Krista Ayne (Zoe), Stan Charnin (ruský zloděj), Shaleen Cholera (kněz), John El Manahi (JuJuova ochranka), Eric Etebari (Tommy), Korine Fuguerosa (prostitutka), a další

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: