Špidla Data Processing – Bezhlavý jezdec: Legenda ze Sleepy Hollow – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 15. května 2014 pošle společnost Špidla Data Processing do trafik za 99,90 Kč opakovaně hru Bezhlavý jezdec: Legenda ze Sleepy Hollow, tentokrát ovšem ve vylepšené Sběratelské edici.

* Hororový příběh plný mystiky a napětí

* Bonusové hraní navíc

* Strategická příručka

* Tapety na plochu

* Strašidelné spořiče obrazovky

* Původní grafické nákresy

* Poutavá hudba ke stažení

– strašidelná atmosféra
– legendární příběh
– fantastická grafika

bezhlavy_jezdec_se_01

bezhlavy_jezdec_se_02

bezhlavy_jezdec_se_03

bezhlavy_jezdec_se_04

bezhlavy_jezdec_se_05

bezhlavy_jezdec_se_06

bezhlavy_jezdec_se_07

bezhlavy_jezdec_se_08

 

Ospalá díra. Nevýznamné americké venkovské městečko, ležící nedaleko řeky Hudson. A právě tohle malé město skrývá jedno velké tajemství. Nemrtvého bezhlavého jezdce – rytíře, který byl před mnoha a mnoha lety sťat v lesích poblíž městečka. Po celé roky v poklidu ležel pohřben pod zemí. Až nyní se opět probudil k „životu“. A začal se mstít, i zabíjet nevinné. Za poslední tři týdny tři lidé přišli o život. A nejenom o něj. Všechny oběti byly nalezeny bez hlavy…

Zjistěte proč. Vypátrejte, zda vůbec je tento bájný rytíř skutečný. Není to jen výmysl bujné fantazie? Možná má celá zaháda racionální vysvětlení a vraždy má na svědomí obyčejná lidské bestie.

Vžijte se do role vyšetřovatele. Prozkoumejte město. Najděte způsob, jak odhalit, kdo za tím vším stojí. Odkud se vzal a proč sbírá ty hrůzné trofeje? Na to již musíte přijít vy, detektive!

Sběratelská edice vám přináší jedinečný herní zážitek. Vychutnáte si pokračování příběhu v další bonusové kapitole. Navíc od nás obdrříte strategickou příručku obsahující stručný návod ke hře. Nestane se vám, že se ve hře „zaseknete“ na dlouhé dny. Po celou hru vás bude provázet kouzelná hudba, kterou si můžete nahrát do počítače a pouštět si ji, kdykoliv se vám zachce. Prohlédnete si i původní grafické nákresy od samotných tvůrců hry. To vše na vás čeká jen ve sběratelské edici. Nenechte si ujít jednu z nejzábavnějšíh hledaček poslední doby!