Bontonfilm – Angry Birds Toons 2

Společnost Bontonfilm nabídne v neděli 18. května 2013 za pouhých 199,- Kč pár dní před oficiální prodejní premiérou (eshopy až 21. května 2014 za 299,- Kč) pokračování první série Angry Birds Toons. Úplně nově na DVD!

Vítejte zpátky na Prasečím ostrově, kde Angry Birds bojují o holé přežití! Připojte se k Ruďákovi , Chuckovi, Matildě, Bombovi, Modrákům a Terencovi, kteří se snaží záludným zlým prasátkům zabránit v tom, aby jim ukradla vajíčka. ANGRY BIRDS TOONS První sezóna – Druhá část na motivy jedné z nejúspěšnějších her uvádí zpět na scénu vaše oblíbené postavy v dalších 26 zábavou nabitých příbězích. Podaří se našim hrdinům porazit proradná prasátka jednou provždy? Stačí se podívat!

angry_birds_toons_1s_2dil_in1

angry_birds_toons_1s_2dil_in2

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Komedie / Rodinný

Země původu: Finsko

Rok vzniku: 2013

Délka: 69 minut

Původní název: Angry Birds Toons: Volume 2

Režie: Eric Guaglione, Kim Helminen, Christopher Sadler, Kari Juusonen, Thomas Lepeska, Avgousta Zourelidi, Lauri Konttori, Janne Roivainen, Carl Upsdell

Scénář: Ashley Boddy, Ian Carney, Glenn Dakin, Eric Guaglione, Anastasia Heinzl, Stuart Kenworthy, Lauri Konttori, Niklas Lindgren, Richard Preddy, Mikko Pöllä, Janne Roivainen, Jp Saari, Christopher Sadler, Samuli Valkama

Produkce: Nick Dorra, Søren Fleng, Mikael Hed, Mikko Pöllä

Hudba: David Schweitzer, Ari Pulkkinen, Benny Oschmann, Alexander Röder

Střih: Rikke Malene Nielsen

Společnost: Rovio Entertainment

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky (bez dialogů)

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Seznamte se s postavami! Pták Bomba, Terence a prasátka Kuchťoun a Helmoun; Velikonoční hon; DOSUD NEUVEDENO! 4 filmy o filmu: Podívejte se, jak se vaše oblíbené postavy probouzely k životu.