DVD edice – Zvířecí instinkty

Máme tu nový měsíc, což znamená, že se začnou objevovat v zatím neznámých termínech tituly, oznámené v DVD edici. Konkrétní datum vydání neznáme, tudíž budeme upřesňovat, až se DVD objeví na pultech. Jedním z očekávaných filmů jsou Zvířecí instinkty za 49,- Kč. Instinkt zabijáka dřímá v každém z nás. Žádné překvapení, pod 40 procenty… A objevilo se na pultech už v úterý 6. dubna 2010.

Jarrett je nic netušící venkovský balík, fotbalista, který sice studoval vysokou školu, ale měl nehodu, která přerušila jeho kariéru. Od té doby tráví svůj čas v rodném městě většinou v bluesovém baru svého kamaráda Julese, kde na něho pomýšlí barmanka Jane. Jeho život se změní v okamžiku, kdy dveřmi baru projde svůdná Nora. Nemůže tušit, že Nora je ve skutečnosti stvůra, která dokáže měnit svou podobu a je na útěku před svým milencem Vicem a která se živí sexem a lidskou krví.

 

Podle zahraničních ohlasů zmatené, se slušnými gore efekty, krásným tělem ve žhavých scénách.

 

Žánr: Horor / Mysteriozní / Akční / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 89 minut

Původní název: Animals

Světová premiéra: 5. listopadu 2008 – USA

Režie: Douglas Aarniokoski aka Arnold Cassius

Námět: John Skipp (román)

Scénář: Craig Spector

Produkce: Bill Borden, Paul Green, Arata Matsushima, Barry Rosenbush, Terry Spazek

Hudba: Alan Brewer

Kamera: Matthew Williams

Střih: Tony Ciccone, John Ross

Kostýmy: Kathleen Detoro

Společnost: T&C Pictures / Anonymous Content

Natáčeno: Salt Lake City, Utah, USA

Hrají: Marc Blucas (Jarrett), Naveen Andrews (Vic), Nicki Aycox (Nora), Eva Amurri (Jane), Andy Comeau (Jules), Bart Johnson (Vaughn), Gillian Shure (Trish), Mark Elias (Bud), Ron Roggé (Tommy), Heidi Shepherd (Tristana), Adrienne Hartvigsen (zaměstnanec), Matthew Temple (kluk #1), Chris Tarantino (kluk #2), Charles Halford (šerif), Stan Ellsworth (opilec #1), Skip Carlsen (opilec #1), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný

Bonus: žádný