DVD edice – Svůdníci žen

Mezi oznámenými tituly v DVD edici se i tentokrát vyskytuje zástupce komediálního žánru, je jím film Svůdníci žen za 49,- Kč. Svádění je jen hra. Kdo lže víc – muži, nebo ženy? No ne, imdb.com tvrdí, že tenhle film bude do distribuce uveden až v roce 2011! Že by u nás světová premiéra? Vzhledem k počtu trailerů na youtube asi ne… Na pultech od středy 14. dubna 2010.

Tripp je průměrný frustrovaný ubožák středního věku, který má problém navázat vztah. Jeho bratranec Rowan je pravým opakem. A tak se od něj Tripp začne učit všechna pravidla „Hry".

 

A co že to je vlastně ta „Hra"? Umění, lépe řečeno životní styl, ke kterému se hlásí nemálo mužů po celém světě. Jejím jediným cílem je vylepšit a zdokonalit svou schopnost svádět ženy. Tripp zjišťuje, že obchodní vztahy a svádění mají hodně společného a proto je pilným žákem.

 

To přináší mnoho komických situací, ale zároveň se dostavují první úspěchy. A to nejen v osobním, ale také v obchodním životě. Najednou Tripp zjistí, že ve hře je příliš mnoho hráčů a on se musí rozhodnout, zda je pro něj důležitější láska nebo obchod.

 

Podle wikipedie natáčení filmu začalo v roce 2008 a v letošním únoru bylo znovuobnoveno pro dotočení některých scén. Čeho se zájemcům na disku dostane, těžko tedy tvrdit.

Žánr: Romantický / Komedie / Drama

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2010

Délka: 109 minut

Původní název: Let the Game Begin

Světová premiéra: podle některých zdrojů 2011, podle jiných květen 2010

Režie: Amit Gupta

Scénář: Amit Gupta

Produkce: Robert J. Bajorek, Vito G. Balenzano, Neeraj Bansal, Philippe Chabot, Joe Di Maio, Jeffrey D. Erb, Michael Feifer, Amit Gupta, Brandon K. Hogan, Kyle Dean Jackson, David La Haye, Joseph Mendez, Jesse Newhouse, Joe Nicolo, Manish Oza, Alan Pao, Vimal Patel, Bruno Rosato, Ben Stallings

Hudba: Austin Wintory

Kamera: Bob Finley III, Mark Ritchie

Střih: Bryan Roberts

Kostýmy: Alicia Joy Rydings

Společnost: Twisted Light Productions / Feverpitch Pictures

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA / Montréal, Québec, Kanada / Philadelphia, Pennsylvania, USA / Québec City, Québec, Kanada

Hrají: Michael Madsen (Dr. Turner), Diora Baird (Kate), Stephen Baldwin (David Carroll), Lisa Ray (Eva), Natasha Henstridge (Angela), Adam Rodriguez (Rowan), James Avery (Mark Hanley), Thomas Ian Nicholas (Tripp), Lochlyn Munro (Gary Johnson), Jesse Jane (Temptation), Ken Davitian (Eric Banks), Cindy Busby (Sarah ‚natural game‘), Odessa Rae (Patient patient), Inna Korobkina (družička), Jennifer Rhodes (Hope), Cristina Rosato (Francine ‚social proof‘), Jasmine Dustin (Nadine), Victoria Sanchet (pacientka), Taylor Baruchel (Victoria), Lisa Jay (Scarlet), Pina Di Blasi (Tiger Lilly), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný

Bonus: žádný