Vapet vás baví – Sexy párty

Vapet nabídne v ediční řadě Vás baví ve čtvrtek 15. dubna 2010 další komedii Sexy párty za 48,- Kč. Divočejší už to nebude! Bláznivá komedie z vysokoškolských kolejí.

"Nikdy nelez do postele s nikým, kdo je větší magor než ty." (Van Wilder)

 

Studentský život je jeden velký mejdan, a tak už je Van Wilder na škole sedm let, aniž by nějak zvlášť pokročil. Zato si dokonale užívá a rozvíjí nejrůznější společenské aktivity.

 

Jenomže pro takový typ studentské zahálky nemá pochopení jeho otec, který se rozhodne odstřihnout syna od rodinných financí. Hrozí konec bezstarostnému lenošení, které oplývá radovánkami, žertíky a výstřednostmi, a je potřeba jednat. Wilder musí získat peníze stůj co stůj! Téhle dobře rozjeté párty totiž nesmí být konec!

 

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Tady je část jeho dotazníku: Některá osobní data: Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 – divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat.

 

Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu."

Pro někoho bezvadná bláznivá vysokoškolská komedie, pro jiné další americká teenagerská matlanina s třeskutými fekálními "vtipy" a předvídatelným dějem.

 

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: Německo / USA

Rok vzniku: 2002

Délka: 89 minut

Původní název: Van Wilder

Světová premiéra: 4. dubna 2002 – Austrálie

Kinopremiéra v ČR: 5. prosince 2002

Režie: Walt Becker

Scénář: Brent Goldberg, David Wagner

Produkce: Peter Abrams, Kirk D’Amico, Lucas Foster, Jeff Franks, Rick Joseph, Robert L. Levy, Jonathon Komack Martin, Peter Nelson, Ari Newman, Andrew Panay, Philip von Alvensleben

Hudba: David Lawrence

Kamera: James R. Bagdonas

Střih: Dennis M. Hill

Kostýmy: Alexis Scott

Společnost: Myriad Pictures / In-Motion AG Movie & TV Productions / World Media Fonds V / Tapestry Films

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA / Marymount High School – 10643 W. Sunset Boulevard, Los Angeles, Kalifornie, USA / Royce Hall – 340 Royce Drive, UCLA, Westwood, Los Angeles, Kalifornie, USA / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Ryan Reynolds (Van Wilder), Tara Reid (Gwen Pearsonová), Tim Matheson (Vance Wilder starší), Kal Penn (Taj Mahal Badalandabad), Teck Holmes (Hutch), Daniel Cosgrove (Richard Bagg), Deon Richmond (Mini Cochran), Alex Burns (Gordon), Emily Rutherfurd (Jeannie), Paul Gleason (profesor McDoogle), Erik Estrada (sám sebe), Curtis Armstrong (školní policista), Jason Winer (Panos Patakos), Chris Owen (sebevražedný začátečník), Simon Helberg (Vernon), Aaron Paul (vyzáblý kluk), Ivana Bozilovic (Naomi), Kim Smith (Casey), Teresa Hill (ženská doktorka), Megan Gallagher (Holyoke Hottie), Jason Hopkins (nemocný kluk), Lydia Hull (Lindsey), Mark Chaet (obchodní manažer), Michael Waltman (trenér Ken Massey), Cynthia Fancher (slečna Haverová), Michael Olowokandi (Leron), Darius Miles (Darius), Quentin Richardson (Quentin), a další

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: ?