Špidla Data Processing – Jane Angel: Hledání grálu (PC hra)

Ve čtvrtek 22. května 2014 je k prodeji připraven další titul společnosti Špidla Data Processing, kterým je za 59,90 Kč v ediční řadě Hráčův ráj dobrodružná hledačka Jane Angel – Hledání grálu.

Co byste dělali, kdyby ožila pradávná legenda? Kdyby byl pravdivý příběh o Svatém grálu, jehož vlastník se může stát pánem světa? A vy měli v rukou indicie, které vás k němu mohou dovést? Ale pozor! Nejste jediní, kdo po posvátné relikvii prahne. Kdo nakonec vypátrá posvátn´artefakt? Vy? Nebo někdo jiný?

– napínavá detektivka

– tajemná zápletka

– spousta zábavy

jane_angel_01

jane_angel_02

jane_angel_03

jane_angel_04

jane_angel_05

jane_angel_06

jane_angel_07

jane_angel_08

V roli agentky FBI se vydáváte pátrat po původu zadržené zásilky obsahující starodávné mince. Po důkladném zkoumání máte jasno. Vše nasvědčuje tomu, že jste na stopě něčeho velkého. Indicie vás přivedou na myšlenku, že jste možná narazili na mapku vedoucí k legendárnímu Svatému grálu. Je možné, že by skutečně existoval pohár, ze kterého pil Ježíš Kristus při Poslední večeři? Pokud ano, tak kde leží, ukryt? A kdo byl vlastně adresátem oné tajemné zásilky, a ví totéž, co vy? To musíte zjistit!

Vydejte se pátart po stopách tajuplného balíčku! Najděte důkazy a stopy, jež vám pomohou rozplést tento zapeklitý případ. Budete však muset prokázat, že máte oko i mozek pravého detektiva. Čeká vás hledání ukrytých předmětů i řešení spletitých logických hádanek a napínavý detektivní příběh. Navíc – Grál nebudete hledat sami. Ve hře je totiž ještě někdo další, kdo má na tajemný artefakt zálusk. Jste připraveni se s tím vším poprat, detektive?

Zadní strana