Špidla Data Processing – Feng Šuej Mahjong

Ve čtvrtek 15. dubna 2010 přichází čas na další rodinnou hru vydavatelství Špidla Data Processing, tentokrát to bude za 49,90 Kč hra Feng Šuej Mahjong.

Chcete se pobavit a zároveň odhalit tajemství starých mudrců? Logická hra Feng Šuej Mahjong vás nejen pobaví, ale navíc vám poskytne mnoho cenných rad, jak vytvořit harmonický domov, který vám přinese spokojenost, lásku a zdraví.

 

Pojďte se bavit hned teď! Feng Šuej Mahjong je zábavná logická hra pro celou rodinu. Hledáte dvojice stejných symbolů na kamenech, které jsou postaveny do dvojrozměrných a trojrozměrných obrazců. Každé vítězství nad záludnými obrázky vám pomůže odhalit kousek tajemství Feng Šuej.

 

Feng Šuej je velmi staré učení o harmonii lidského života. Vy máte nyní příležitost objevit ověřenou cestu ke štěstí a lásce. Každá další úroveň vám ukáže speciální obrazec a posune vás blíž k tomu, abyste se staly mistry Mahjongu.

 

Vyberte si cestu Buddhy, Mudrce, nebo klasický Mahjong – vždy získáte skvělou zábavu a hodnotné znalosti. Pojďte se bavit s celou rodinou!