Bontonfilm – Nekonečná láska

Ve čtvrtek 4. září 2014 společnost Bontonfilm nabízí za 299,- Kč katalogovou novinku Nekonečná láska. Rozluč se s nevinností. Remake filmu z roku 1981 s Brooke Shields a Martinem Hewittem.

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti.

Nic není tak nesnesitelné, bezohledné a vyčerpávající, jako je první láska. Člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Posedlost, touha a naděje.

nekonecna_laska_01

nekonecna_laska_02

nekonecna_laska_03

nekonecna_laska_04

David a Jade jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade, dívka z vyšší společnosti, vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. Problémový charismatický David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. Opravdovou lásku ale překážky v podobě společenských rozdílů nezastaví.

Na csfd.cz 60 procent: Sentimentální cajdák plný klišé a nelogičností – pohádka pro velký holky. Mnohem lepší než první verze.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: Endless Love

Délka: 100 minut

Světová premiéra: 12. února 2014 – Filipíny

Kinopremiéra v ČR: 24. dubna 2014

Režie: Shana Feste

Námět: Scott Spencer (román)

Scénář: Shana Feste, Joshua Safran

Produkce: Pamela Abdy, Michael Bederman, J. Miles Dále, Tracy Falco, Stephanie Savage, Josh Schwartz, Scott Stuber

Hudba: Christophe Beck

Kamera: Andrew Dunn

Střih: Maryann Brandon

Kostýmy: Stacey Battat

Společnost: Bluegrass Films / Fake Empire / Universal Pictures

Natáčeno: Conyers, Georgia, USA

Hrají: Alex Pettyfer (David Elliot), Gabriella Wilde (Jade Butterfieldová), Bruce Greenwood (Hugh Butterfield), Joely Richardson (Anne Butterfieldová), Robert Patrick (Harry Elliot), Rhys Wakefield (Keith Butterfield), Dayo Okeniyi (Mace), Emma Rigby (Jenny), Anna Enger (Sabine), Fabianne Therese (Checka), Mike Bland (Harryho přítel), Jake Schultz (Harryho přítel), Jeff „Wayne“ Pope (mechanik), Zechariah Pierce (číšník), Ryan Lewis (řidič Maserati), Dan Triandiflou (manažer), Stephanie Northrup (Dawn), Andrew Masset (Joe), Patrick Johnson (Chris Butterfield), Alexa Rachelle (vysokoškolačka), Marie L. Burke (Gwen), Daneielle Rodas (tanečnice), Tallie L. Brinson (tanečník), William Henry Milne (kluk v bazénu), Sonia Rose (dívka v bazénu), Joey Nappo (Charlie), Jimmy Gonzales (policista) Michelle Brzenk (nemocniční recepční), Sharon Morris (Dr. Nesbittová), Matthew Withers (Miles), Alexandra Bartee (Kelly), Jon Menick (profesor), Nelson Bonilla (TSA Agent), Nathan Standridge (TSA Agent), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, rusky, VO polsky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, bulharsky, chorvatsky, řecky, hebrejsky, maďarsky, polsky, rumunsky, rusky, estonsky, litevsky, lotyšsky, slovinsky, ukrajinsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,35:1)

Bonus: žádný