Agentura Publikum – Route 66 – Revisited!

Už je to delší čas, kdy se v trafikách objevilo DVD Route 66 – Mainstreet U.S.A., v úterý 11. listopadu 2014 se za 99,- Kč od stejného vydavatele – Agentury Publikum s.r.o. bude nabízet čerstvé pokračování Route 66 – Revisited! Jedna jízda nestačí.

Nový filmový projekt České asociace Route 66 se dostal do své finální fáze!

Režisér Tomáš Zindler intenzivně pracoval na konečné podobě svého druhého celovečerního filmu, pro který jsme zvolili případný název ROUTE 66 REVISITED! Ano, čeští a slovenští motoristé se znovu vydávají na Route 66, protože dospěli k názoru (jako tisíce dalších), že na to, aby nejslavnější silnici světa skutečně poznali, rozhodně JEDNA JÍZDA NESTAČÍ.

A přesně tak zní i podtitul téměř 90 minut strhující podívané, během níž se s námi podíváte na mnohá fantastická místa, která jsou očím turistů mnohdy úplně skryta.

Účastníci této historické česko-slovenské výpravy jsou hosty celé řady akcí a happeningů, které speciálně jen pro ně připravili jejich američtí hostitelé přímo na hlavní ulici Ameriky. A i oni sami organizují množství bláznivých situací, během nichž zažívají spoustu zábavy.

A ještě jinými slovy:

Po úspěchu celovečerního filmu ROUTE 66 – MAINSTREET U.S.A. (2010), se jeho tvůrci rozhodli natočit další dokument, týkající se legendární americké silnice. Zatímco první díl popisuje celou trasu Route 66 na pozadí společné výpravy českých a slovenských motoristů, druhý film představí nejslavnější silnici světa jako místo, kde lze zažít spoustu zábavy . Proto účastníci filmového tripu ve většině natáčecích lokalit „vyprovokovali“ nějakou originální akci – happening. A to za účasti jak členů výpravy, tak i široké veřejnosti a za podpory místních médií.

Na csfd.cz zatím jen evidováno bez odezvy.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Dokument

Země původu: Česká republika / Slovensko

Rok vzniku: 2014

Délka: 90 minut

Režie: Tomáš Zindler

Produkce: Zdeněk Jurásek

Kamera: Vladislav Františ, Ondřej Bíla, Tomáš Zindler

Zvuk: Pavel Černoch

Hudba (OST): The Feelers, White Hassle, The Cell, Jess McEntire, Joseph Parsons, Terry Lee Hale, Chris Burroughs, Chuck Prophet, Red Dirt Rangres

Reportér, jazyková spolupráce: Andrea Foli

Společnost: Route 66 Dream Inc. / Česká Asociace Route 66

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital česky

Titulky:

Obraz: barevný

Bonus: