DVD edice – Terminátoři

A s novým měsícem nová várka titulů z DVD edice s neznámým datem vydání. Jedním z ohlášených (video)filmů jsou Teminátoři za 49,- Kč. Stroje stvořeny ke službě lidstvu. Teď chtějí lidstvo zničit! Vyšlo ve středu 5. května 2010.

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy lidé vyvinuli roboty, kteří jim mají sloužit. Ti se však vzbouří a chtějí převzít moc nad celou planetou. Jsou takřka nepřemožitelní a lidstvo je v podstatě vyhlazeno. Přežije jen malá skupinka lidí, kteří jsou novou nadějí.

 

Úžasných 20 procent v zahraničí, na csfd.cz dokonce jen 7 procent a zmínka i na moviezone. Přidejme kompilát z různých komentářů:

 

Film je to příšerný, o ději nemá smysl se rozepisovat, mizerní herci, neuvěřitelně levná výprava, plno nelogičností (protirobotí komando nemá zbraně, které by uměly roboty zlikvidovat; všichni roboti jsou stejní macho steroidi v džínách a nátělníku, ať pracují kdekoli). Kdykoliv se mluví, je to peklo. Koukat se je „slast", srovnatelná s nej kousky Uwe Bolla či tromáckých hitů. Vhodné pouze pro milovníky totálního braku, Teletubbies mají víc inteligence.

 

Žánr: Akční / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 86 minut

Původní název: The Terminators

Světová premiéra: 28. dubna 2009 – USA

Režie: Xavier S. Puslowski

Scénář: David Michael Latt, William Morey, Jose Prendes

Produkce: Paul Bales, Stephen Fiske, David Michael Latt, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Mark Atkins

Společnost: Asylum Studios, Los Angeles, Kalifornie, USA / Oxnard, Kalifornie, USA / Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Jeremy London (Kurt), A Martinez (šerif Reed Carpenter), Paul Logan (TR-4), Lauren Walsh (Chloe), Stephen Blackehart (Logan), Sara Tomko (Pallas), Dustin Harnish (Bronson), Krystle Connor (Laura), Clint Browning (Chuck), Lucinda Rogers (Tiffany), Mark Hengst (Tanner), Gary Miller-Youst (Sam), Naómi Hurter (Paige), Jason S. Gray (Lipinski), Dean Kreyling (Charlie), Joel Hebner (Anson), Russell Reynolds (inženýr), Michael C. Parisi (Timbo), Jason Yorrick (Alan), Justin Spanko (Hicks), Geoff Stirling (Fodder), Dana Tomasko (Jessica), Monique La Barr (inženýr), Jay Plemons (Andrew), Cole S. McKay (zločinec), Elvis Naumovski (technik), Debra Harrison-Lowe (Alice), Conor Gomez (správce kosmické lodi), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný

Bonus: