DVD edice – Dům hrůzy

S novým měsícem nová várka titulů z DVD edice s neznámým datem vydání. Dalším hlášeným filmem je horor Dům hrůzy za 49,- Kč. Stará křivda bude odčiněna na mladých, sexu chtivých mužích. Vyšlo v pátek 7. května 2010.

Parta vysokoškolských studentů – Josh Henderson, Mike, Luke, Toby a Ryan – zaslechne v restauraci útržek hovoru tří cyklistů, kteří si pochvalují služby jisté Sally a jejich děvčat z nevěstince Mustang v Malawanu.

 

Shodnou se, že už jsou také ve věku, kdy by měli navštívit nevěstinec. Vydají se společně se svým přítelem Seamusem na tajuplné místo, kde jim majitelka představí šest svých děvčat – Caressa, Persuasion, Likilick, Kitten, Titianna and Tushalean.

 

Věci ale nejdou podle očekávání. Sally má totiž nevyřízené účty s otci všech šesti chlapců z doby, kdy jí bylo 16 let.

 

Hodnocení kolem 35 procent, domácí zdroje mlčí.

Takže překládejme: Skupinka nadšenců se vydá k boudě v lese, kde na ně čeká hejno prostitutek, které je loví jednoho po druhém. No kdo tohle vymyslel? Charaktery tak ploché, že je každému jedno, co se s nimi stane. Buď prdí, nebo žvaní o sexu… Vinní otcové jsou mrtví, tak proč Sally zabíjí syny, kteří o ničem nevědí? Proč jí cyklisté tu partu do lesa poslali? A proč se ty holky tak oddaně snaží je všechny zlikvidovat? A erotika? Leda dalekohledem nebo půl vteřiny. Nic není vidět, jen válení a tápání. A když to nestačí, dělí se obraz do čtyř segmentů, které ukazují – válení a tápání… Sami Raimi všem ukázal, jak má vypadat nízkorozpočtový film. Tohle je sex bez sexu a gore bez gore.

Žánr: Horor / Erotický / Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 85 minut

Původní název: Mustang Sally’s Horror House

Režie: Iren Koster

Scénář: Iren Koster

Produkce: Yaron Kaplan, Iren Koster, Christina McGene, Skyler McGene, Tracey Silvers

Hudba: Rick Kellis, Iren Koster

Kamera: Aldo Antonelli

Střih: Marcus Manton

Kostýmy: Toni Taylor

Společnost: Mustang Sally LLC / Silvers-Koster Productions

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Elizabeth Daily (Mustang Sally), Lindsey Labrum (Caressa), Mark Parrish (Josh Henderson), Erik Fellows (Mike), Phillip Troy Linger (šerif Lloyd Stevens), Garrison Koch (Luke), Sonny Marler (Toby), Al Santos (Ryan), Tina McDowelle (Persuasion), Pam Braswell (teta Rita), Deidre A. Cannon (Likilick), Lisa K. Crosato (paní Parsonsová), Dana Fares (Kitten), Kim Holman (Janice), Julian Jackson (Midnite), Joni Kempner (Titianna), Iren Koster (Popsie), Chris A. Kouhi (cyklista), Alycen Malone (Tushalean), Sean McGene (Seamus), Teebone Mitchell (Jesse), Jeff Pickel (Frank), Barry Primus (Dr. Koshansky), Tom Silardi (cyklista), Don Wallace (pan Roth), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: