North Video – Co je, Andy? 05. DVD

North Video v úterý 8. června 2010 vrací za 49,- Kč na pulty animovaný seriál Co je, Andy? V prodeji bude pátý disk. Inspirace pro začínající i pokročilé puberťáky.  

Kanaďané, jak všichni víme, mají zvláštní smysl pro humor. Kanadský puberťák Andy Larkin má ze všeho nejraději vypečenou zábavu, kterou také důkladně a s nadšením vymýšlí. Je to opravdový nadšenec, a veškerý svůj čas a energii věnuje právě žertům, což občas dohání jeho sousedy, kantory a náhodné oběti k zoufalství. Kdo dokáže přeměnit nudný večírek v opravdovou show, z místního hezouna a nafoukance udělat blbečka, a ještě se stihne zakoukat do krasavice Lory? No přece Andy!

 

Disk bude obsahovat 4 epizody:  

 

14. Maskot (Mascot – 11. října 2001) – 21:11  

Městečko East Gackle konečně rozhodne o novém symbolu města. Je čas říci sbohem panu Groovymu a přivítat uhlazeného Tučňáka. Andy není s novým maskotem spokojen a jeho nový šprým zaujme dokonce i místní televizi.

 

15. Malá noha / Úžasný dědeček (16. epizoda – Little Foot / Grandpa Crazy – 19. října 2001)  /jedná se o 2 epizody v 1 díle/ – 21:24

Andy a Danny přesvědčí všechny ve městě, aby uvěřili v existenci chlupaté příšery jménem Malá noha. Podle nich právě ona pravidelně krade ponožky! Další kolotoč událostí roztočí starý srandista děda Larkin. Přijede totiž na návštěvu a chce, aby se o něj Andy staral. Začínají se dít divné věci a celá rodina asi tuší, kdo v tom má prsty.

 

16. Trpaslík na prázdniny (23. epizoda – Gnome For the Holidays – 26. října 2001) – 21:21

Začaly letní prázdniny, vylidněné městečko ovládnou zahradní trpaslíci. Jsou všude, u domu, na ulici…, a neustále přibývají další a další.

 

17. Královská tajná společnost Zombie (21. epizoda – The Royal Secret Society Of Zombies – Halloween episode – 27. října 2001) – 21:30

Po nočních ulicích se ve stínu domů a zahrad potulují děsivé sténající postavy. Andy a Danny mají odvahu je sledovat, i když mají plné gatě.

 

Žánr: Animovaný / Rodinný 

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2001- ???? 

Délka: cca 20 minut každý díl 

Původní název: What’s with Andy?

Scénář: Nisha Muire, Adam Cohen, Andy Griffiths, Rick Groel, Michelle Lamoreaux, Robert Lamoreaux, Kat Likkel, Michael Maler, Joseph Purdy, Ford Riley, Tom Sheppard

Produkce: Andrew Makarewicz

Společnost: CinéGroupe

Údaje o DVD:

Délka: 84 minut (85:26)

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky 

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: Trailery (Diabolik, Iron Man, Závody Nascar, X-Men)