Blue Sky Film – Pohřbena zaživa

Z pošetkové řady DirectDVD společnosti Blue Sky Film se poněkud vytratila dřívější občasná romantika a ve čtvrtek 6. května 2010 tu za 49,- Kč máme další horor Pohřbena zaživa. Kletba mrtvé ženy, zlatý poklad a studenti, kteří netuší, jaká hrůza je čeká ve starém domě. Zlo nemůže být pohřbeno navěky.

Univerzitní studenti a zároveň sestřenice a bratranec Rene a Zane podniknou spolu se svými čtyřmi přáteli výlet do opuštěného rodinného domu.

 

Vezmou sebou Zaneova kamaráda a konzultanta Phila, přítele Rene Dannyho a dvě děvčata – Lauru a Julii, které mají splnit podmínky přijetí do klubu, jehož je Rene členkou.

 

Jejich víkend se ale rychle promění z pohodové dovolené v hotové peklo.

 

Domovník Lester se pokoušel najít zlatý poklad a poničil hrob ženy, která byla zaživa pohřbena svým manželem, dědečkem Rene a Zaneho. Její duch od té doby pronásleduje všechny, kdo se nacházejí v prokletém sídle.

 

Hodnocení necelých 40 procent, dle většiny diváků další americká nuda, kterou nezachrání ani Jigsaw Tobin Bell a ani časté a zcela zbytečné svlékání mladých (taky)hereček.

 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 91 minut

Původní název: Buried Alive

Světová premiéra: 8. února 2007 – Německo (European Film Market)

Režie: Robert Kurtzman

Scénář: Art Monterastelli

Produkce: Deborah Del Prete, David S. Greathouse, Gigi Pritzker, Chris Ranta, Alton Walpole

Hudba: Terence Jay

Kamera: Thomas L. Callaway

Střih: Cari Coughlin

Kostýmy: Barcie Waite

Společnost: Horror Two / Odd Lot Entertainment

Natáčeno: Santa Fe, New Mexico, USA

 

 

 

Hrají: Leah Rachel (Rene), Erin Reese-Lokitz (Laura), Tobin Bell (Lester), Germaine De Leon (Phil), Terence Jay (Zane), Steve Sandvoss (Danny), Lindsey Scott (Julie), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: žádný