Sony – Aneta Langerová – Dotyk (CD)

V pondělí 22. prosince 2014 se v nabídce objevilo starší CD z katalogu společnosti Sony, za 49,- Kč je možné koupit nahrávku Aneta Langerová – Dotyk.

V době vydání alba se o něm psalo:

Očekávané druhé album zpěvačky Anety Langerové, držitelky řady hudebních cen, jejíhož debutového alba SPOUSTA ANDĚLŮ se prodalo 126.000 nosičů, vychází v pondělí 21. května 2007 . Album, jenž dostalo název DOTYK, přinese deset původních skladeb, autorkou většiny repertoáru je sama zpěvačka, spoluautory se u několika nahrávek stali Michal Hrůza (pro Anetu napsal hit Voda živá), a.m. almela (kytarista koncertní skupiny Anety Langerové), Lukáš Klofec (zpěvák skupiny Lety mimo) a Robert Nebřenský.

„Dotyk je pro mě velice intimní věc, jako když pustíte někoho do svýho osobního prostoru, a taková je pro mě tahle deska“, říká o desce Aneta.

Producentem alba se stal Jan P. Muchow, o finální mix nahrávky se postaral Dušan Neuwerth (mj. Tata Bojs, Kryštof) ve studiu Soundsquare, album masteroval v londýnském studiu Metropolis Tony Cousins (mj. masteroval album Blue Lines skupiny Massive Attack).

Recenzenti tehdy psali takto ->

Tracklist vypadá následovně:

01. Malá mořská víla

02. Vysoké napětí

03. Desetina

04. Jiný sen

05. Podzim

06. Slib mi dej

07. Možná

08. Hledám, mířím, netuším…

09. Poplach

10. Němá

Zadní strana