Forum Home Entertainment Czech – Zoufalé manželky 8. DVD 2. série

Forum Home Entertainment Czech, s.r.o. v pondělí 10. května 2010 nabízí pokračování 2. série a za 60,- Kč nabídne 8. DVD televizního seriálu Zoufalé manželky.

V licenci společností Buena Vista Home Entertainment a Touchstone Television je přislíbena kompletní druhá série.

 

DVD obsahuje 2 epizody:

 

15. epizoda – Mnohokrát děkuji 

Karl Mayer chce, aby si Susan na svatbu vzala snubní prsten, který jí kdysi daroval. Edie Brittová najde jak prsten, tak předmanželskou smlouvu, a myslí si, že se s ní Karl chce oženit. Bree pokračuje v pití. V noci usne na trávníku a ráno ji najde Karen McCluskeyová. Andrew i Danielle jí to vyčítají. Když Bree hlídá děti Lynette, neovládne se, při hlídání pije, usne na pohovce a děti se vydají samy domů. Gabrielle přijíždí navštívit její matka Lucía, která se rozešla se svým milionářem. Lékařka řekne Gabrielle Solisové, že po pádu pravděpodobně nemůže mít děti. Gabrielle navrhne Carlosovi náhradní matku, ale netuší, že se jí bude chtít stát její vlastní matka, která nemá kam jít.

 

16. epizoda – Tudy cesta nevede 

Lynette v práci vyhubuje Tomovi za nedokonalý návrh reklamy. Tom Lynette vyčte, že se snaží mít navrch nejen v zaměstnání jako jeho šéfka, ale i v domácnosti. Carlos a Gabrielle, kteří se rozhodli pro adopci, zjistí, že budou muset úřadům dokázat, jestli budou dobrými rodiči. Požádají o pomoc Lynette a nechají se vyfotografovat, jak si hrají s jejími dětmi. Fotografie pak prezentují na úřadu pro adopci. Netuší ovšem, že tam pracuje Helen Rowlandová, matka zahradníka Johna, která prohlásí, že Gabrielle znásilnila jejího syna a že Carlos byl ve vězení. Susan má před operací a sejdou se u ní Karl s Mikem Delfinem. Na operačním sále Ron vyzná Susan lásku, ale ona se pod vlivem anestetik prořekne, že stále miluje Mikea.

 

Žánr: TV seriál – Komedie / Drama / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: od roku 2004

Délka: každý díl cca 45 minut

Původní název: Desperate Housewives

Společnost: Cherry Alley Productions / Touchstone Television / ABC Studios / Cherry Productions

Hrají: Teri Hatcher (Susan Mayer), Felicity Huffman (Lynette Scavo),  Marcia Cross (Bree Hodge), Eva Longoria Parker (Gabrielle Solis), Nicollette Sheridan (Edie Britt), Alfre Woodard (Betty Applewhite), Ricardo Chavira (Carlos Solis), Mark Moses (Paul Young), Andrea Bowen (Julie Mayer), Doug Savant (Tom Scavo), Cody Kasch (Zach Young), Richard Burgi (Karl Mayer), Brenda Strong (Mary Alice Young), James Denton (Mike Delfino), Shawn Pyfrom (Andrew Van De Kamp), a další

 

Údaje o DVD:

 

Délka: cca 83 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky 

Titulky: česky, slovensky  

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný