DVD HIT – Ledový zásah

I když je téměř denně na pultě zástupce některého z cyklů, vydávaných InterSonicem, najde se i místo na obálky edice DVD HIT, například ve čtvrtek 13. května 2010 došlo za 59,- Kč na dalšího televizního zástupce Světa katastrof Ledový zásah. Před tímhle peklem není úniku.

Blížící se ledová vichřice ničí vše co jí stojí v cestě. Záchranář Dan Blanchard je v časové tísni, protože musí rychle dodat do nemocnice životně důležitý orgán, který může zachránit syna.

 

V hrozném počasí se to zdá být zcela beznadějné.

 

Jeho manželka se připravuje na operaci, přičemž se musí poprat nejenom s vichřicí ale také s ředitelkou nemocnice, která se snaží operaci zrušit.

 

Hodnocení kolísá od 20 do 40 procent: Poměrně slušné na nízkorozpočtový snímek aktuální doby. Tak „napínavé", že jsem usnul…

Žánr: Drama / Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 96 minut

Původní název: Frozen Impact

Světová premiéra: 13. března 2003 – USA

Režie: Neil Kinsella

Scénář: Scott Brown

Produkce: William T. Bauman, Peter Beckwith, Joseph Broido, Bruce D. Johnson, David Peters, Adam D. Wright

Hudba: James T. Sale

Kamera: Jeffrey Seckendorf

Střih: Joy Zommerman

Kostýmy: Kristin Persson

Společnost: Edgewood Studios / PorchLight Entertainment

Hrají: Ted McGinley (Dan Blanchard), Linda Purl (Dr. Christy Blanchardová), Stacy Keach (Pete Crane), Myles Jeffrey (Jason Blanchard), Nicole Paggi (Marie Blanchardová), Leigh Allyn Baker (zdravotní sestra Debbie), Ann White (Karen), Kenneth Kimmins (Stu), Keith Robinson (muž s kamerou), Ben Feldman (medik), John Lavelle (Michael), Jim Frangione (pilot), Colleen Porch (reportérka), Joshua J. Masters (Edward), Grainger Hines (lovec 1), Bruce Perkins (lovec 2), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk:

Titulky:

Obraz: barevný

Bonus: