Špidla Data Processing – Návrat doby temna (PC hra)

Ve čtvrtek 5. března 2015 bude v prodeji další premiérový titul společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj vychází napínavá hledačka Návrat doby temna za 69,90 Kč. Vydejte se překazit plány temného kultu, jenž se snaží využít násilí, černé magie a dokonce i lidských obětí, jen aby dosáhl svého. Připravte si dobový oblek a ve čtvrtek hurá do trafiky!

Středověk neskončil. Středověk trvá. Alespoň v srdcích a myslích přívrženců temného Kultu. Tito zplozenci zla se nezastaví před ničím a před nikým. Bez ostychu využijí násilí, černé magie a dokonce i lidských obětí, jen aby dosáhli svého cíle. O co usilují? Jaký temný záměr ovládl jejich duše? Zjistěte to a zastavte je dřív, než obětují celý svět!

– napínavý příběh

– strašidelná atmosféra

– desítky skvělých miniher

– úžasné scény a 3D efekty

– dlouhý čas hry

Lidstvo se teprve nedávno zbavilo tmářství a pověr středověku, a přestože bludy a klamy stále ještě pletou lidem hlavy, moudrost vědy a osvícenství již začínají nabírat na síle. Zdá se ale, že tento trend není právě po chuti mocným šedým elitám, které jsou v skrytu připraveny zasáhnout proti osvobozující síle rozumu.

Skupina mocných byrokratů, oligarchů, mafiánů a zaprodaných důstojníků z řad policie patří k tajnému kultu. Toto zlověstné Bratrstvo a jeho přívrženci se snaží získat vládu nad městem i nad královstvím. Kontrolovat jeho obyvatele a zničit všechny zdroje poznání a kultury.

Po podezřele náhlém úmrtí krále se věci dávají do pohybu a váš život s nimi. Pomozte vystopovat a odhalit tajné spiknutí. To nebude snadné, ale ještě těžší bude ho zastavit. Pokusíte se o to? Jděte do toho a zachraňte celé království i s obyvateli. Vyřeště množství úkolů a hádanek, ukažte svou odvahu a důvtip. Nenechte ohavné Bratrstvo převzít kontrolu nad královstvím!

Zadní strana