Špidla Data Processing – Sestry – Spojeny krví + Jane Angel 2 – Děti temnoty: Sběratelská edice (PC hry)

Společnost Špidla Data Processing sice tvrdí, že další hry ve sběratelské edici budou ke koupi ve středu 11. března 2015, společnost PNS však přesunula tento titul ve svém distribučním plánu o jeden den dál. Nic to nemění na faktu, že brzy bude za 99,90 Kč ke koupi dvojbalení rozšířených verzí již známých her Sestry – Spojeny krví + Jane Angel 2 – Děti temnoty.

Pokračování skvělého příběhu ve hře Sestry – Spojeny krví a doplněný příběh hry Jane Angel 2: Děti temnoty. K tomu další bonusový materiál u této speciální edice 2 sběratelských edic v jednom balení

Dvě sestry, dvojčata, spojuje nepopsatelné a tajemné pouto. jednoho dne jedna z nich zmizí. Druhá ví, že je v nebezpečí. Ale kam se poděla? Pomůžete jim v jejich zapeklitém životním příběhu? Ve sběratelské edici na vás čekají dva příběhy a mnohahodinový herní zážitek nabitý hororovou atmosférou.

– hledačka

– pokračování příběhu

– napínavé hraní navíc

– tapety, hudba, spořiče

==================

Napadlo vás někdy, že tu nejste sami? Že vedle našeho světa existuje ještě jiný, daleko tajemnější a nebezpečnější, než je ten náš? Je to místo nabité tajemnými kouzly, medailony, rituály a prapodivnými silami. A právě do něj unesli Janu. Sběratelská edice obsahuje ještě více strašidelných zápletek, tajemných zákoutí a bytostí. Pomozte zachránit Janu.

– pokračování příběhu

– napínavé hraní navíc

– tapety, hudba, spořiče

sestry_se_jane_angel