Filmexport Home Video – James Bond a jeho hračky

Příležitost je třeba popadnou za pačesy. Když někdo zpřístupnil Bonda, Jamese Bonda trafikovým masám, proč nepřidat své polínko… Filmexport Home Video v pondělí 24. května 2010 nabídne za 59,- Kč televizní dokument James Bond a jeho hračky. Jeho filmy jsou legendární. Jeho ženy jsou nádherné. A jeho hračky jsou nejlepší na světě.

  

Filmoví fanoušci se nemohou nabažit hraček Jamese Bonda. Ať již pronásleduje padouchy ve vesmírných korábech nebo odposlouchává své nepřátele ultra-sofistikovaným špiónským vybavením, britský tajný agent 007 je vždy garantem těch nejlepších, nejšílenějších a nejkreativnějších hraček, které se kdy na stříbrném plátně objevily. 

 

Žánr: Dokument

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2002

Délka: 60 minut

Původní název: The Real James Bond’s Gadgets

Režie: Carl Hindmarch

Scénář: Carl Hindmarch

Produkce: Richard Bradley, Nick Catliff, Nick Hornby

Hudba: Ian Ritchie

Kamera: Gary Clarke, Dave Goulding, Ian Liggett

Střih: Scott Flyger 

Kostýmy: Emma Naughton 

Společnost: Lion Television

Hrají: James Bamford, Coral Beed, George Brown, Paul Cornish, Rufus Crompton, Peter Earnest, Brian Fraser-Smith, Oleg Gordievsky, Oleg Kalugin, Phillip Knightly, David Major (FBI 1970-1993), Michael Marks, Antonio Mendez, Jonna Mendez, Roger Moore, David Penn, Francis Gary Powers, Gary Powers, Gary Powers Jr., Gerald Richards, Jeffrey Richelson, Uri Roodner, a další 

 

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:

Obraz: barevný

Bonus: