Špidla Data Processing – Zrcadlový démon (PC hra)

Vydavatel na svém webu sice uvádí termín vydání na čtvrtek, vzhledem k pravidelné distributorské pauze na konci měsíce se ale nespíš dočkáme už ve středu 27. května 2015. Společnost Špidla Data Processing nabídne další z novinek, hledačku Zrcadlový démon v edici Hráčův ráj za 69,90 Kč. Podle distribučních plánů PNS se hra objeví na pultech až v úterý 2. června 2015.

Je pryč! Unesl ji! Ten proklatý černokněžník se za pomocí magie zmocnil vaší bezbranné dcerušky a teleportoval se s ní do svého čarodějného sídla! Jestli ji někdo může zachránit živou, jste to VY! Musíte se vydat do útrob temného hradu a pokusit se ji zachránit. Pospěšte si, snad je ještě naživu!

– originální příběh

– 4 stupně obtížnosti

– kvalitní český dabing

– zábava na dlouho

Se svou dceruškou si můžete konečně užít trochu společného času. A tak vyrazíte na výlet do přírody. Navečer se utáboříte blízko malebné zříceniny hradu. O této ruině koluje nespočet pověstí a legend. Jednu takovou pohádku jste chtěla přečíst i vy své dcerušce. Když v tom se objevil ON! Zrcadlový démon!

Tento odporný zloděj duší ji popadl a za pomoci temné magie unesl do nitra svého strašlivého doupěte! Pokud ji chcete ještě někdy živou, vydjete se za ním. Jen když použijete všechny své dovednosti, zvítětíte v této nelehké bitvě a zachráníte ji z odporných spárů zloducha, Nenechte se nalákat do důmyslných pastí strážících tajemný hrad, překonejte zrádná kouzla a děsivé čáry a osvoboďte i ostatní zatracené duše ze zajetí sil zla.

Jstepřipraveni zachránit všechny unesené duše a najít dcerku, ať už je kdeokliv? Dobrodružný příběh, zajímavé scény a neobvyklé hádanky vás zaručeně pobaví.

Zadní strana