Špidla Data Processing – Ledová růže (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing nabídne další novinku, napínavou hledačku Ledová růže v edici Česko hraje za 69,90 Kč, ve čtvrtek 4. června 2015.

Váš život byl docela všední a obyčejný… Ale jen do chvíle, než jste přišli na stopu strašlivé tragédii. Zdá se, že prokletí s ní spojené se dá ještě zlomit… Nečekejte ani minutu! Vydejte se po stopě a vypátrejte pravdu!

– Tajemný příběh

– Kouzelná grafika

– Dlouhá herní doba

Edwardovi se zdá život archiváře docela nevzrušivý a nudný. Staré listiny a knihy mnoho napětí neobsahují… Vše se ovšem náhle, v okamžiku změní. Ze zaprášené knihy se jako zázrakem vynoří podivuhodný střep. A právě ten, jak se ukáže, je vodítkem k velikému tajemství a záhadě. A snad také klíčem k řešení, jak zlomit temné prokletí, které způsobilo nesmírnou tragédii. Ale opatrně – střep současně představuje veliké nebezpečí. Právě jeho prostřednictvím vstupuje do našeho světa zlo. Právě hodlá pozřít Edwarda…

Vstupte do napínavého příběhu a zažijte tajemné dobrodružství při odvěkém střetu dobra se zlem. Protože i když jsou obě strany silné a mocné, odvážný člověk s chytrou hlavou a poctivým srdcem dosáhne mnohého.

Zlomte prokletí, osvoboďte trpící a porazte zlo!

ledova_ruze_01

ledova_ruze_02

ledova_ruze_03

ledova_ruze_04

ledova_ruze_05

ledova_ruze_06

ledova_ruze_07

ledova_ruze_08

Požadavky: Windows Vista/7/8, procesor 1.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 600 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta

Zadní strana