Špidla Data Processing – Mrazivá krása (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing ve čtvrtek 18. června 2015 nabídne opět novinku,  v edici Česko hraje vydává napínavou hledačku Mrazivá krása za 69,90 Kč.

Je všechno zlato, co se třpytí? Co se skrývá za tajemnou nabídkou? Život v přepychu nebo úskočná zrada?

– Napínavý příběh

– Nádherná grafika

– Dlouhá herní doba

– Český dabing

mraziva_krasa_01

mraziva_krasa_02

mraziva_krasa_03

mraziva_krasa_04

mraziva_krasa_05

mraziva_krasa_06

mraziva_krasa_07

mraziva_krasa_08

Váš život není zrovna selanka. Už před více než šesti lety záhadně zmizela vaše matka. Váš život se obrátil naruby… Avšak na smutek a trápení nezbyl čas. Musíte se postarat nejen o živobytí, ale především o mladší sestřičku. Stala jste se jí nejen přítelkyní a rádkyní, ale vzájemná láska vám pomohla ztrátu překonat a najít v životě klid a řád. Až do chvíle, kdy vaše sestřička dostala výzvu, aby se stala nástupkyní královny. Co přinese tato překvapivá zpráva? Radost, bohatství či naopak smutek a strast?

Než se však stane následnicí trůnu, musí podniknout cestu na zámek, ve kterém sídlí královna. A zde projít náročnou zkouškou. Ta má prokázat, že vaše sestřička má skutečně na to být novou panovnicí celé říše!

Jaké nástrahy na ni čekají? Co když se jí nakonec nepodaří překonat veškeré logické úkoly, hádanky a léčky, jenž tento strašidelný zámek skrývá? Naštěstí má vás. Svou milovanou sestru, která ji se vším pomůže a poradí. A možná se vám oběma podaří přijít na to, proč zrovna vaše sestřička byla tou jedinou dívkou na světě, jež se dočkala této pocty. A možná… možná to není až taková pocta, jak se na první pohled zdá. Ale to už se dozvíte při samotném hraní. Jste připraveni vydat se uspět v „královské zkoušce“?

Zadní strana

Požadavky: Windows Vista/7/8, procesor 1 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 600 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta