Blue Sky Film – Ocelová past

Ediční řady společnosti Blue Sky Film definitivně opustily škatulku pošetek a ve čtvrtek 10. června 2010 nás bude čekat další plastová krabička. Sice na obalu stále s odkazem na web directDVD, ale za rovných 99,- Kč a s číslem 2 patřící do Edice strachu a napětí. Ocelová past – 27 pater, 27 cest k zabití. Přežít každé patro – o to tu jde.

Dostat pozvánku na exkluzivní VIP party na vrcholu mrakodrapu není vždy výhra v loterii. Na novoročním večírku ji dostane pět hostů. Mají se dostavit do 27 patra, kde na ně budě čekat překvapení. Přidají se k nim dva další, nezvaní.

 

Jak pozná Katty spolu s dalšími šesti neznámými lidmi, když místo tepající párty najdou jen starou dětskou říkanku a krvavou prasečí hlavu, jsou v pasti, uvězněni v opuštěné výškové budově.

Brzy pochopí, že se stali oběťmi vyšinutého vraždícího maniaka. Jejich jedinou šancí je sejít až dolů, patro po patru. Je jich dvacet sedm a v každém jde o život.

 

Další průměrně hodnocený mix Saw, Kostky a mnoha dalších v německém podání. Údajně bizarní řezničina s mnoha litry krve, u níž chybí slušná pointa.

Zadní strana obalu 

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2007

Délka: 89 minut

Původní název: utchered – Keiner kann entkommen / Steel Trap

Režie: Luis Cámara

Scénář: Luis Cámara, Gabrielle Galanter

Produkce: Daniel Baur, Pierre David, Florian Puchert, Oliver Simon, Dirk K. van den Berg

Hudba: Florian Moser

Kamera: Patrick Popow

Střih: Wolfgang Weigl

Společnost: Abnormal Pictures / K5 Film

Natáčeno: Cologne, North Rhine – Westphalia, Německo

Hrají: Georgia Mackenzie (Kathy), Mark Wilson (Wade), Pascal Langdale (Robert), Julia Ballard (Nicole), Joanna Bobin (Pamela), Annabelle Wallis (Melanie), Adam Rayner (Adam), Frank Maier (první fanoušek), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: žádný