Bontonfilm – Moje superbejvalka

A opět obálka Hvězdné edice Bontonfilmu, v pondělí 14. června 2010 se dočkáme komedie Moje superbejvalka za 69,- Kč. On jí zlomil srdce. Ona jemu všechno.

Filmové hvězdy Uma Thurman a Luke Wilson přinášejí nekonečnou porci legrace v téhle skvělé hitové komedii režiséra Ivana Reitmana.

 

Matt Saunders má konečně pocit, že v Jenny Johnson nalezl tu pravou a ideální partnerku. Je krásná, je chytrá, je sexy…a tak trochu superhrdinka. Když ale Jenny začne být příliš žárlivá a majetnická, Matt se rozhodne se vším rychle skoncovat.

 

Jenny je ale ze zprávy o rozchodu zdrcena a zatouží po pomstě. A ta nebude ledajaká. Jak se ale rozejdete s přítelkyní, která umí létat, dokáže zvedat auta a pouhým pohledem propaluje ocel? Jakmile se Jenny dozví, že Matt navázal romantický vztah se svou spolupracovnicí Hannah Lewis, rozpoutá s pomocí svých superschopností peklo, na které Matt jen tak nezapomene.

 

Moje superbejvalka je neuvěřitelně zábavná superkomedie, která dokazuje, že rozpad vztahu nebývá lehký ani pro jednu ze znesvářených stran, ale v některých případech může být přímo nebezpečný.

 

A po velmi oslavných oficiálních k 50 procentům hodnocení také něco od diváků: Tohle stvořil autor Krotitelů duchů? Sem tam slušné vtípky jsou všechny k vidění už v traileru. Uma Thurman a Luke Wilson patří k herecké špičce, ale obsadit je do takové patlaniny stálo producenty asi hodně peněz. Kvalitní komedie bohužel vypadá jinak.

Žánr: Komedie / Krimi / Drama / Romantický / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 93 minut

Původní název: My Super Ex-Girlfriend

Světová premiéra: 20. července 2006 – Austrálie, Portoriko

Kinopremiéra v ČR: 11. ledna 2007

Režie: Ivan Reitman

Scénář: Don Payne

Produkce: Bill Carraro, Arnon Milchan, Gavin Polone

Hudba: Teddy Castellucci

Kamera: Don Burgess

Střih: Wendy Greene Bricmont, Shledon Kahn

Kostýmy: Laura Jean Shannon

Společnost: S E Productions Inc. / New Regency Pictures / Pariah / Regency Enterprises

Natáčeno: Astoria, Queens, New York City, New York, USA / Forest Hills High School, Forest Hills, Queens, New York City, New York, USA / Madison Square Park, Manhattan, New York City, New York, USA / New York City, New York, USA / Port Chester High School, Port Chester, New York, USA / Robert A.M. Stern Architects – 460 West 34th Street, Manhattan, New York City, New York, USA / Steiner Studios – 15 Washington Avenue, Brooklyn Navy Yard, Brooklyn, New York City, New York, USA

Hrají: Uma Thurman (Jenny Johnson/G-Girl), Luke Wilson (Matt Saunders), Anna Faris (Hannah Lewisová), Rainn Wilson (Vaughn Haige), Eddie Izzard (Profesor Bedlam/Barry), Stelio Savante (Leo), Mike Iorio (Lenny), Mark Consuelos (Steve Velard), Wanda Sykes (Carla Dunkirková), Margaret Anne Florence (barmanka), Catherine Reitman (TV reportérka), Tara Thompson (mladá Jenny), Kevin Townley (maldý Barry), Eva Veronika (postarší dáma), Lawrence Feeney (vystrašený chlap), Lou Bonacki (manažer parkoviště), Jeff Norris (policista NYPD v garáži), Greg Northrop (policista NYPD na stanici), Fallon Brooking (mladá dívka), Richard Brevard (zloděj), Ron Moreno (zloděj), Peter Patrikios (zloděj), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, maďarsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Šest vynechaných scén, Z natáčení Superbejvalky, Obsazení filmu Moje Superbejvalka, Pitva žraločí scén, Videoklip Mally McQueen – No Sleep 2Nite