Vapet pro každého – Mé šťastné hvězdy

Jackie Chan tento týden podruhé, Vapet v ediční řadě Pro každého nabízí 15. června 2010 DVD Mé šťastné hvězdy za 48,- Kč, další díl série Lucky Stars.

Dva hongkongští policisté jsou vysláni do Tokia, aby zatkli zloděje diamantů. Jeden z nich je však unesen gangem, který se zlodějem spolupracuje. Policie se k jeho záchraně rozhodne využít schopností jednoho podvodníka, který právě sedí ve vězení. Propustí ho a dovolí mu sestavit si tým podle svého. Do Tokia tak vyráží pětka, která sice na první pohled nevypadá moc schopně, ale v pravou chvíli se umí postavit i nejhoršímu gangsterovi.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Dle diváků film patří k těm, které sice operují jménem Jackieho Chana, ale on se vyskytuje jen malou část filmu. To je ale údajně vyváženo množstvím jiných hongkongský hvězdných mlátičkových borců, byť akce není až tolik, kolik by se dalo čekat. Přes 60 procent.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Komedie

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 1985

Délka: 93 minut (1:32:14)

Původní název: Fuk sing go jiu

Světová premiéra: 10. února 1985 – Hong Kong

Režie: Sammo Hung Kam-Bo

Scénář: Chuek-Hon Szeto, Barry Wong

Produkce: Leonard Ho

Kamera: Arthur Wong

Společnost: Golden Way Films Ltd.

Natáčeno: Hong Kong, Čína

Hrají: Sammo Hung Kam-Bo (Kidstuff/Fastbuck), Sibelle Hu (Swordflower/Barbara Woo), Charlie Chin (Herb), Shui-Fan Fung (Rawhide), Richard Ng (Sandy), Eric Tsang (Roundhead/Blockhead), Jackie Chan (Muscles), Biao Yuen (Ricky Fung), Tat-wah Cho (Walter Tsao), Paul Chang (vůdce gangu), Chia Yung Liu (gangster), Ching-Ying Lam

(policista – zrádce), Dick Wei (člen gangu), Michiko Nishiwaki (japonská bojovnice), James Tien (sociální kurátor), Ping Ha (paní Tsaová), Ho Kai Law (zubař), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 kantonsky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: ?