North Video – Nevěra naruby

Novinkový titul North Videa v polovině týdne ve středu 16. června 2010 bude film Nevěra naruby za 69,- Kč. Tenká hranice mezi láskou a posedlostí.

Phil a Anna jsou krásný pár. Avšak ani byt v prestižní čtvrti na Manhattanu a přepych jim štěstí nezaručí. Oba se navzájem podezřívají z nevěry.

 

Tento snímek není obyčejným příběhem o žárlivosti – jde o pohled na věc z jiné strany. Až přehnaně ostře zobrazuje charaktery těch opravdových maniaků a potřeštěnců, kteří se s nadšením zapojí do cizího vztahu a dokážou rozdmýchat skutečné peklo.

 

Pozorně se podívejte na ty takzvané kamarády, kteří vám tak ochotně radí – a spolehněte se raději na lásku a důvěru.

 

Opět u nás neznámý film, imdb.com 66 procent: Cambell Scott, obsazený proti svému obvyklému typu, je naprosto k popukání a pozvedá tenhle film nad průměr. Snažte se nevynechat žádné slovo, které říká. Zvláštní druh humoru. Bizarní scény, kdy postavy vedou intimní rozhovor v zahrádce restaurace u rušné křižovatky tak, že na sebe křičí, aby je bylo přes okolní hluk slyšet… Znepokojující, provokující, nutící k přemýšlení – jsou naše vztahy opravdu skutečné?

Zadní strana obalu 

Žánr: Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2000

Délka: 101 minut

Původní název: Other Voices

Světová premiéra: 16. dubna 1993 – USA

Režie: Dan McCormack

Scénář: Dan McCormack

Produkce: Robert E. Baruc, Deborah Capogrosso, Ruth Charny, Lucas E. Devenn, Dan Gillham, Martin Hunter, Alicia Reilly Larson, Milena Rimassa, Jonathan Shoemaker, Shelly Strong

Hudba: William T. Stromberg

Kamera: Dan Gillham

Střih: Martin Hunter, Frederick Wardell

Kostýmy: Catherine Marie Thomas

Společnost: Charny-Strong / Phantom Limbs Plays & Pictures / Redwood Communications / Unapix Entertainment Productions

Natáčeno: New York City, New York, USA

Hrají: David Aaron Baker (Phil), Mary McCormack (Anna), Stockard Channing (Dr. Groverová), Campbell Scott (John), Michael Harris (nahý kouřící muž), Holley Chant (Sheila), Rick Aiello (Mink), Rob Morrow (Jeff), Ivan H. Migel (kuchař), Harris Mann (číšník), Lucia Burns (letištní obsluha), Christopher Boyer (pilot vrtulníku), Jim Czarnecki (velitel), Peter Gallagher (Jordin), Josh Taylor (zákazník), Silas Weir Mitchell (plačící muž), Jessie McCormack (recepční v hotelu), Alix D. Smith (recepční), Michael Faella (zpěvák / barman), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvukové stopy a titulků 

 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: kinohity 2010, novinky, nejen pro nejmenší, dále nabízíme

Disk v PC neukazuje čas a neumožňuje volný posun, pouze skoky po kapitolách, které ovšem (jak je již u NV tradiční) nejsou v nabídce menu.