Bontonfilm – Vinaři 2. série (6 DVD)

V neděli 20. prosince 2015 téměř přesně po roce změna vydavatele a změna číslovky. Společnost Bontonfilm posílá do trafik za 499,- Kč pokračování domácího TV seriálu, opět komplet 6 DVD Vinaři – 2. série. Pivo jako víno.

Pokračování veleúspěšného seriálu televize Prima.

Kultovní komediální seriál o víně a lidech kolem něj se vrací… Děj je opět prošpikován nepřeberným množství hlášek i řadou komických situací. Prostředí seriálu Vinaři 2 se přesunulo do malebných oblastí severních Čech, takže i vizuální stránka projektu je pro diváky velkým překvapením.

Jednotlivé komediální příběhy nasávají témata z malebného prostředí jihomoravských Křetic. I tím je seriál unikátní: komplet byl točen v exteriérech a pokud se točilo uvnitř, šlo o pronajaté domy. Pokud máte rádi laskavý a chytrý humor, určitě dejte seriálu Vinaři šanci, určitě vás nadchne svou pozitivní atmosférou. Seriál o víně a lidech kolem něj vás bude bavit – v hlavních rolích se objeví Václav Postránecký, Tereza Kostková a Hynek Čermák.

Farář Tomica (Pavel Liška) opouští milovanou křetickou farnost, protože je služebně převelen do severočeského Strdína. Se stěhováním a odlehčením nastalé situace mu pomáhají jeho nejbližší přátelé Pavlíček (Václav Postránecký), Vlček (Hynek Čermák), Tauš (Pavel Nečas), Hřebec (Tomáš Matonoha) a Machr (Lukáš Langmajer), kteří ho na cestě do Čech doprovázejí. Ve Strdíně se Moraváci potkají s partičkou Čechů a z jednoho večerního setkání v místní hospodě vzejde sázka, která zamotá celým dějem. Nezůstane však jen u obyčejné sázky. Případná výhra nad Čechy ale znamená, že se do akce musí zapojit i ostatní Moraváci. Další příběhy i nečekané nástrahy místních si bohatě užije každý člen Vlčkovy party.

Pavel Liška představitel faráře Tomicy o své postavě v pokračování Vinaři 2015 říká: Má postava je stejná, ale tentokrát se už více pracuje s motivy této postavy, se kterými se dříve nepracovalo. Například minulost Tomici. Víme, že byl v armádě jako vojenský kaplan, a tak se snažíme posílit kupříkladu tento tematický prvek. Tím se posílí i jeho lidská stránka – snažili jsme se ho představit trošku jako normálního člověka, protože kněží jsou normální lidé. S tím se bude více pracovat.

Epizody:

Výlet

Léčitel

Sklípek

Agrometal

Strdínský batman

Terapie

Návrat

Memoriál Franty Čutka

Expedice Říp

Blanka

Policejní dorost

Mnich

Dožínky

Loupež

Režie: Petr Nikolaev a Martin Kopp

Producent: Tomáš Vican

Výkonný producent: Jana Gospičová

Scenáristé: Petr Kolečko, Zuzana Dzurindová, Tomáš Holeček, Jiří Suchý z Tábora, Kryštof Pavelka

Délka: 964 minut

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky pro sluchově postižené

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: Videoklip: „Víno“ (Chinaski)