Bontonfilm – Barbie: Rock’n Royals

Přes týden to není žádná sláva, tak alespoň na konci týdne se občas něco nového objeví. V neděli 27. prosince 2015 tu máme od společnosti Bontonfilm za 299,- Kč další příhody anorektické panenky na DVD Barbie: Rock’n Royals. Zbrusu nový skvělý muzikál!

Pozvedni svůj hlas!

Muzikálová pohádka pracuje s oblíbeným motivem záměny dvou naprosto odlišných charakterů. Jednou z aktérek kardinálního nedorozumění se stane křehká princezna Courtney (Barbie), která původně mířila na letní přípravný tábor pro dívky s modrou krví, místo toho se však ocitla na kempu pro rockery. Tady nahradila drsnou zpěvačku Eriku, kterou vlastní nedochvilnost poslala… ano, tušíte správně… mezi princezny. Obě dívky mají pochopitelně od počátku problémy splynout s davem, postupně si ale objevování dosud nepoznaných světů začnou užívat a skvěle se přitom baví. Tato idyla ovšem trvá jen do chvíle, než se na povrch dostane to, co doposud jen bublalo pod povrchem – oběma táborům hrozí řízená likvidace. Do čela boje za jejich záchranu se postaví právě Courtney a Erika. Ač jsou každá z jiného těsta, najdou společnou sílu a řeč ve výpravném hudebním finále, které nejen jim navždy změní život.

barbie_rock_01

barbie_rock_02

barbie_rock_03

Alternativní verze ze zadní strany obalu:

Připravte se na pořádnou rockovou jízdu! V novém zábavném muzikálu září Barbie™ jako princezna Courtney, jejíž svět se náhle převrátí vzhůru nohama, když si prohodí roli s Erikou, slavnou rockovou hvězdou. Oba tak odlišné světy se střetnou ve chvíli, kdy se princezna Courtney ocitá v pěveckém táboře a Erika v táboře pro aristokraty. Zatímco se vedoucí obou soupeřících táborů snaží záměnu napravit, Courtney i Erika zjišťují, jak se odlišným světům přizpůsobit, užívají si zábavu a navíc získají i nové, nečekané přátele. Když se dívky dozví, že oběma táborům hrozí zavření, musí překonat rozdíly, sladit své hlasy a společně se připravit na pěvecké vystoupení, které ukáže, že když má někdo smělé sny, všechno je možné!

Na csfd.cz 32 procent: Bizarní barbínovské „dobrodružství“ s příšernou muzikou.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: Barbie in Rock’N Royals

Délka: 80 minut

Světová premiéra: 8. října 2015 – Řecko / Polsko

Režie: Karen J. Lloyd

Scénář: Marsha Griffin

Produkce: Shelley Dvi-Vardhana, Margaret M. Dean

Společnost: Mattel Playground Productions / Rainmaker Entertainment

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (princezna Courtney / Svetlana Petranova), Chiara Zanni (Erika Juno), Bethany Brown (princezna Genevieve / Allegra Jamesová), Devyn Dalton (Zia), Michael Dobson (Finn Oxford), Brynna Drummond (princezna Aubray), Rachel Harrison (Rayna), Alessandro Juliani (Clive / princ Reginald), Peter Kelamis (Eddie), Omari Newton (Marcus), Ingrid Nilson (Sloane), Nicole Oliver (Lady Anne), Shaun Smyth (Phillip), Kira Tozer (princezna Olivia / Stevie), Adrian Petriw (princ Edmund), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, řecky, maďarsky, VO polsky, portugalsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: Videoklip What If I Shine Remix, Rock’n Royals komiks To je den!, Videoklip Raise Our Voice