ABC – CRC – Cross Racing Championship

V edici PC her časopisu ABC se v úterý 22. června 2010 objevilo další balení za 49,- Kč, tentokrát je to CRC – Cross Racing Championship

Závodní simulátory jsou vyhledávány čím dál tím větším počtem hráčů a herní tvůrci jejich přání naslouchají a pracují neustále na nových a nových titulech. Cross Racing Championship je mix realistického závodního simulátoru a čistého automobilového dovádění a uspokojí všechny fanoušky závodních her. Ve hře načichnete vůní benzínu a vyzkoušíte si : Autocros, Rallycross, Offroad, Dirttrack, Rally, silniční závody, závody na okruzích. Své schopnosti můžete vyzkoušet v mnoha různých prostředích – čtyřkolá monstra proženete všemi možnými terény od hor pokrytých ledem a sněhem přes louky a silnice v údolích až po rozpálené písky pouště a pláže.

 

Začnete jako amatér v autocrossu a postupně vylepšujte svůj vozový park, až nakonec vyhrajete všech 65 turnajů. CRC vyniká hlavně neuvěřitelným množstvím nastavení, která vám umožní z realistické simulace udělat arkádové závody a naopak. Jednotlivá auta jsou pak nastavitelná pro různé typy tratí a styly jízdy.

 

Vlastnosti hry :

– unikátní kombinace rally a silničních závodů

– dokonalá fyzika a chování vozu

– opravdové poškození aut

– vysoce detailní auta a jejich interiér

– 65 turnajů

– 5 stupňů obtížnosti

– několik typů hry v multiplayeru

– modifikace pro hru

– možnost vložit vlatní mp3 playlist 

 

Doporučená konfigurace:

Operační systém – Windows XP/2000/98

Mechanika – CD nebo DVD

Procesor – 1400 MHz

Operační pamět – 256 MB RAM

Grafická karta – 3D grafická karta se 32 MB