Bontonfilm – Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

Pár dílů už vyšlo, ale něco ještě zbývá – další obálka Hvězdné edice Bontonfilmu se ve čtvrtek 24. června 2010 vrací k velepopulárnímu cyklu filmem Prci, prci, prcičky: Spolek Beta za 69,- Kč.

Připravte se na ten nejlegračnější a nejšílenější školní rok univerzitní historie v komedii Prci, prci, prcičky: Spolek Beta! Společně s Dwightem Stiflerem, jeho bratrancem Erikem, panem Levensteinem a nechvalně proslulými členy spolku Beta zažijete ty nejžhavější, nejdivočejší a nejšťavnatější Prcičky všech dob!

V šestém pokračování série se objeví většina hlavních postav z Nahé míle na univerzitě. Erik a Cooze se chtějí stát členy Dwightova bratrstva, a postupně plní mnoho vstupních úkolů. Erik již není s Tracy, která ho opustila kvůli Trentovi, a tak si Erik našel novou přítelkyni Ashley, která si myslí, že bratrstvo není nic než problémy. Erik i Cooze se nakonec stanou členy bratrstva Beta Delta Ksí (ΒΔΞ). Betu Deltu Ksí vyzve na souboj bratrstvo šprtů Epsilon Sigma Kappa (ΕΣΚ).

Dwight chce jejich bratrstvo zničit, protože pošlapávají tradice spolku Beta. Obnoví tak tradici "Řecké olympiády", která byla dříve zrušena. Pokud vyhrají šprti, Beta vyklidí svůj dům a přenechá ho šprtům a naopak. Rozhodčím v olympiádě se stane podle tradice pan Levenstein, kapitán posledního týmu, který olympiádu vyhrál, a bývalý člen Bety.

 

Ač hodnocení spíše průměrné, příznivci nadšeni, že se po předchozích dílech úroveň prudce zvedla: Na takové škole tak být! Přehlídka božských modelek okořeněná slušnou dávkou humoru. „Obyčejní" diváci ovšem poněkud radikálnější: Doufejme, že další díl nás už nečeká! Tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu se hned tak nevidí, ale ani kvůli nim to za koukání nestojí.

 

Žánr: Komedie

Země původu: Kanada / USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 85 minut

Původní název: American Pie Presents: Beta House

Světová premiéra: 10. prosince 2007 – Velká Británie

Kinopremiéra v ČR: 10. února 2005

Režie: Andrew Waller

Scénář: Adam Herz, Erik Lindsay

Produkce: W. K. Border, Erik Lindsay, Byron A. Martin, Craig Perry, Warren Zide

Hudba: Jeff Cardoni

Kamera: Gerald Packer

Střih: Rod Dean, Andrew Somers

Kostýmy: Eydi Caines-Floyd

Společnost: Neo Art & Logic / Rogue Pictures / Universal Pictures

Natáčeno: Brass Rail, Toronto, Ontario, Kanada / Hamilton, Ontario, Kanada / McMaster University, Hamilton, Ontario, Kanada / Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: John White (Erik Stifler), Steve Talley (Dwight Stifler), Christopher McDonald (pan Stifler), Eugene Levy (Noah Levenstein), Meghan Heffern (Ashley), Jake Siegel (Mike ‚Cooze‘ Coozeman), Nic Nac (Bobby), Jonathan Keltz (Wesley), Bradford Anderson (Jake Parker), Alexandria Galante (dívka), Dan Petronijevic (Bull), Christine Barger (Margie), Italia Ricci (Laura Johnsonová), Moshana Halbert (Sara Colemanová), Sarah Power (Denise), Vasanth Saranga (Bandhu), Joe Eigo (Dexter), Tyrone Savage (Edgar), Michelle Suppa (Julie), Angela Besharah (Irene), Andreja Punkris (Stacy), Mei Lloyd (stewardka), Samantha Fletcher (dívka), Julia Schneider (dívka), Ace Hicks (brunetka), Kasia Vassos (blondýnka), Sarah Lian (asiatka), Robbie Amell (Nick Anderson), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, německy

Titulky: česky, anglicky, řecky, německy, hebrejsky, bulharsky, turecky  

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: