Vyhodnocení další soutěže se společností Mido Film

V připravené krabici je třeba uvolnit místo novým cenám pro další soutěž, a právě v neděli 27. června 2010 skončila soutěž předchozí (sponzorem byla opět společnost Mido Film Brno) Je tedy čas na vyhodnocení a rozeslání výher vylosovaným šťastlivcům.

Asi se již projevuje blížící se léto, tentokrát se sešlo 46 odpovědí.

 

Podívejme se na správné odpovědi:

 

1) V současné době vydává Mido film dva kriminální cykly. V jednom z nich není hlavním hrdinou člověk, ale zvíře. O který seriál se jedná?

 

Bez zaváhání všichni odpověděli, že jde o seriál Komisař Rex.

 

2) V sekci Odkazy je jako druhá položka uveden web klubu, který se věnuje jedné ojedinělé akci. Tato se dostala i na DVD právě díky společnosti Mido Film. O jakou akci se jedná?

 

Tady došlo k třídění účastníků, chtěli jsme znát akci, kterou je „Bitva Midway", nezajímal nás název klubu Mini Navy Club. Domnívám se, že otázka byla položena dostatečně jasně, nicméně dále prošlo jen 25 odpovědí.

 

3) Společnost Mido Film je jednou z mála, u níž vyšlo (a ještě má vyjít) pár kreslených titulů asijské produkce, označovaných souhrnně jedním žánrovým názvem? O jaký termín se jedná?

 

Stačilo slůvko „anime" (označení animovaných filmů a seriálů, které jsou kresleny japonským stylem manga). Často se ale vyskytoval pojem „manga", jenže když si vezmeme na pomoc wikipedii, pak manga je japonské označení pro komiks. Natož pak mango! A tím nám zbylo jen 11 soutěžících…

 

Po sečtení, vydělení a odmocnění dostupných cen pro tuto soutěž se na své výhry (náhodný mix z příslušné várky DVD) mohou těšit následující vylosovaní:

Jan Čábela, Třeboň

Alena Kepertová, Příbram

Lucie Pelechová, České Budějovice

Miroslav Möller, Olomouc

Kateřina Fialková, Klatovy

Vladimír Klein, Otrokovice

Tomáš Krištof, Teplice

Ceny budou rozeslány v nejbližším možném termínu. Další soutěž už je na obzoru, takže i Vy, kteří jste zatím nevyhráli, nám zachovejte svou přízeň.