Aha! – Columbo DVD 8 (epizody 13/14)

 

Milovníci detektivních seriálů se díky Aha! opět dočkají Columba ve čtvrtek 22. ledna 2009 a osmé DVD bude obsahovat 13. a 14. epizodu. Cena 49,- Kč

 

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (tentokrát výjimečně již v úterý!) a budou obsahovat dvě až tři epizody.

Žádné křestní jméno, nikdy neviděná manželka, nezapomenutelný baloňák, pes Pes a oprýskaný Peugeot. To je Peter Falk v roli zapomětlivého a zvědavého detektiva, který vždy všechno vyřeší bez jakéhokoliv problému. 

Zločinný steh (A Stitch in Crime)

Známý kardiolog doktor Hiedeman se po lehké srdeční příhodě stává pacientenm na vlastní klinice. Operuje ho doktor Mayfield, kolega, s nímž se Hiedeman neshoduje v názoru na zveřejnění výsledků společných pokusů. Proběhla však operace tak, jak měla? A proč musela zemřít zdravotní sestra Martinová?

Nebezpečná hra (The Most Dangerous Match)

Šachový velmistr Emmett Clayton se připravuje k zápasu se svým největším soupeřem, jímž je Tomlin Dudek. Ten kdysi ze zdravotních důvodů odřekl zápas a Clayton se bez boje stal mistrem světa. Při přátelské partii však Clayton zjistí, že Dudek je stále lepší než on, a proto se ho rozhodne zavraždit. Poručík Columbo je ovšem také velmi nebezpečný protihráč…

 

Zadní strana obalu

 

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 70 + 70 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —