Magic Box – Tom a Jerry: Návrat do Země Oz

V neděli 4. září 2016 dle plánu nedělního distributora má společnost Magic Box nabídnout za 199,- Kč ještě před uvedením do e-shopů DVD s názvem Tom a Jerry: Návrat do Země Oz. Pojďme spolu s myšákem, kocourem a červenými střevíčky navštívit čaroděje!

Zlá Západní čarodějnice ze země Oz byla poražena, a tak jsou Tom, Jerry a Dorotka zpátky v Kansasu! Ale ne na dlouho, protože z hlubin kouzelné říše povstal zbrusu nový ničema: skřetí král! Zajal Dobrou čarodějnici a se svou armádou pustoší zemi Oz. K převzetí moci nad Smaragdovým městem potřebuje jedinou věc: Dorotčiny červené střevíčky! Naše oblíbená dvojice kocour a myš musí spojit své síly, protože je čeká Návrat do země Oz a záchrana milované říše. Rozleťte se za pomoci čaroděje na kouzelný výlet s kocourem, myšákem, Dorotkou, Totem, Strašákem, Plecháčem a Zbabělým lvem. Smích bude střídat dobrodružství, až se na cestě ze žlutých cihel setkají se zbrusu novými nástrahami a zlomyslnými tvory, protože už nejsme v Kansasu!

Na csfd.cz zatím bez procent.

Žánr: Animovaný / Dětský / Dobrodružný / Komedie / Fantasy / Muzikál

Země původu: USA

Rok vzniku: 2016

Délka: 77 minut

Původní název: Tom and Jerry:Return to Oz

Světová premiéra: 21. června 2016 – USA

Režie: Spike Brandt, Tony Cervone

Scénář: Spike Brandt, Paul Dini, Sam Register

Produkce: Spike Brandt, Alan Burnett, Tony Cervone, Kimberly S. Moreau, Sam Register, Jim Wyatt

Hudba: Michael Tavera

Střih: Dave Courter

Společnost: Turner Entertainment / Warner Bros. Animation

Hlasy v původním znění: Grey Griffin (Dorothy), Jason Alexander (Mr. Bibb / The Nome King), Amy Pemberton (Dorothy – zpěv / The Mouse Queen), Joe Alaskey (The Wizard of Oz / Butch / Droopy), Michael Gough (The Scarecrow / Hunk), Rob Paulsen (The Tin Man / Hickory / Gator), Todd Stashwick (The Cowardly Lion / Zeke), Frances Conroy (Aunt Em / Glinda), Laraine Newman (The Wicked Witch of The West), Stephen Root (Uncle Henry), Kath Soucie (Tuffy the Munchkin Mouse / Tractor), Andrea Martin (The Hungry Tiger), James Monroe Iglehart (Calvin Carney / Jitterbug), Spike Brandt (Spike), Jye Frasca (Gnome), Nikki Yanofsky (Dorothy)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, maďarsky, polsky, rumunsky, turecky

Titulky: anglicky pro neslyšící, arabsky, čínsky zjednodušené, hebrejsky, chorvatsky, maďarsky, polsky, portugalsky (Evropa), rumunsky, slovinsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1 FF 720×576)

Bonus: Zpívej s námi: Čtyři hudební videa; Tom a Jerry: Návrat do země Oz v retro stylu – vychutnejte si další filmovou verzi s úvodem v sépiovém tónu