Bontonfilm – Jak se zbavit nevěsty

V neděli 4. září 2016 společnost Bontonfilm nabízí za 299,- Kč zástupce domácí filmové tvorby Jak se zbavit nevěsty. Muži mají svůj rozum, ženy svou taktiku.

Jak se zbavit nevěsty se v nové české a velmi romantické komedii bude ptát Lenka Vlasáková, David Matásek, Andrea Kerestešová nebo Jana Švandová.

jak_se_zbavit_nevesty_01

jak_se_zbavit_nevesty_02

jak_se_zbavit_nevesty_03

jak_se_zbavit_nevesty_04

Lenka Vlasáková hraje moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady“. A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta.

Na csfd.cz 40 procent: Nudné a stupidní, škoda herců na něco takového.

Žánr: Komedie

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2016

Délka: 85 minut

Kinopremiéra v ČR: 28. dubna 2016

Režie: Tomáš Svoboda

Pomocná režie: Tomáš Zelenka

Scénář: Marcel Bystroň

Dramaturg: Jaroslav Capanda

Produkce: Jan Unger, Marcel Bystroň, Jaroslav Capanda, Luboš Píš

Hudba: Čeněk Kavečka

Kamera: Martin Šácha

Střih: Jiří Brožek

Zvuk: Roman Čapek

Architekt: Jan Tobola

Kostýmy: Martin Gruntorád

Masky: Sasha Issar

Společnost: Artmovieproduction s.r.o.

Hrají: Lenka Vlasáková (Eva), David Matásek (Honza), Andrea Kerestešová (Linda), Jana Švandová (Miluška), Matyáš Bystroň, Jaroslav Plesl, Jana Stryková, Kordula Stropnická, Jana Kolesárová, Marek Majeský, Matěj Ruppert, Jenovéfa Boková, Josef Polášek, Vladimír Kratina, Jana Boušková, Lenka Loubalová, Petr Vojnar, Lucie Polišenská, Jaromír Dulava, Veronika Žilková, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící, anglicky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,85:1)

Bonus: Film o filmu, Trailer, Teaser, Videoklip