Špidla Data Processing – Mafie v New Yorku 1: Sběratelská edice (PC hra)

Poté kdy po standardním prvním díle vyšlo pokračování rovnou v rozšířené sběratelské edici, se ve čtvrtek 2. února 2017 společnost Špidla Data Processing rozhodla nabídnout za 99,90 Kč v tomtéž provedení i první díl Mafie v New Yorku.

Napínavá hledací hra ve sběratelské edici

Ulice New Yorku obchází strach! Kdo bude další? Kdo se dnes stane obětí zelené mlhy? Kdo dnes přijde o své milované dítě? Vystrašení obyvatelé města čelí nejhorší noční můře, jaká je kdy mohla potkat! Podaří se vám vypátrat tajemného únosce?

Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou ★ Strašidelná detektivka z mafiánského prostředí ★ Bonusový příběh a hraní navíc ★ Kompletní příručka pro hru ★ Odměny za dobrou hru ★ Minihry ★ Tapety ★ Soundtracky ★ Český dabing

Záhadná zmizení vzrušují celý New York! Neznámý pachatel unáší jednoho mafiána za druhým. A po chvíli se zaměří i na malé děti obyčejných lidí, jež zmizí neznámo kde. Jediná stopa, která po únosci vždy zůstane, je zvláštní zelená hmota. A motýl, kterého všechny zmizelé děti nakreslí chvíli předtím, než zmizí kdovíkam. Ani tyto indicie však k odhalení neznámého únosce policii nestačí. Policie tápe, vyšetřovatelé jsou v koncích.

Tento případ se nakonec donese i k vaším uším. A tak rádi vyhovíte žádosti sepsat o celé záhadě investigativní reportáž. Jako jedna z nejuznávanějších reportérek rozhodně neřeknete této výzvě ne. Vydáte se do muzea, kde došlo k poslednímu únosu. Brzy se vám podaří objevit tajnou místnost. Že by právě tudy zmizel únosce i se svou obětí?

Zvědavost je silnější než vy a tak se pouštíte do prozkoumávání temných zákoutí muzea a rozplétáte po nitkách celý zamotaný příběh. Zpočátku nevíte muzea a rozplétáte po nitkách celý zamotaný příběh. Zpočátku nevíte, zda má všechno na svědomí nějaká magická síla anebo za tím vším stojí člověk. Ale brzy se dozvíte pravdu. A nejenom vy, ale i celý svět! Vydejte se po stopách nedávno zmizelých! Pokuste se zachránit všechny unesené a vyřešit zdárné celý případ!

Co přináší sběratelská edice?

Mafie je pochytána a bezpečně zavřena pod dohledem zákona, děti jsou zachráněny. Tím ale celý příběh nekončí. Váš věrný přítel Bishop je v nebezpečí! Při průzkumu plánů metra nalezl prapodivné zkumavky se záhadným obsahem. Bohužel jedna z nich se mu rozbila a z ní uniklé nebezpečné spory jej otrávily. Jedinou nadějí na záchranu je vakcína. Tu však lze získat jen od obyvatel starého podzemního města, na něž narazili inženýři při výstavbě podzemní dráhy.

Vstup do starého města je ukryt pod povrchem země v hlubinách metra. Jedině tam lze získat záchranu pro vašeho přítel Bishopa. Jistě znáte temné kouty podzemí z předchozího vyšetřování. Tak spěchejte, váš věrný přítel čeká na svou záchranu. Překážkou vám bude řada zapeklitých hlavolamů a nečekaných nástrah, jež na vás číhají v tajemných hlubinách podzemí. Pospěšte si!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 2048 MB RAM, DirectX, 1102 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.