Blues Sky Film – Dokonalé manželství

Blue Sky Film ve čtvrtek 29. července 2010 ve slim krabičce nabízí za zvýhodněnou cenu 69,- Kč další titul řady Edice napětí s názvem Dokonalé manželství. Jak jsme již připomínali, do dalšího prodeje (e-shopy) jdou disky za plnou cenu 99,- Kč. Jedná se o další televizní kanadský film s průměrným hodnocením. Od dokonalé nevěsty a vzorné manželky až k ničivé černé vdově. Ďábelský plán změnil Annie život.

Příběh ženy, které se vyrovnává se svou temnou minulostí v pavučině smrti a sexu.

Když se krásná a ambiciózní Annie naplno oddala vášnivému vztahu s okouzlujícím podvodníkem Brentem, využil svůj šarm a přesvědčil ji, aby zavraždila svého staršího, opileckého manžela Martina.

 

Brent ale velmi rychle promrhá celé dědictví a začne Annie podvádět s jinými ženami. Annie ho proto opustí a začne žít pod novou identitou. Po několika letech našla své štěstí a žije jako ve snu – její nový manžel je velmi bohatý budoucí dědic realit a Annie tak může být v klidu.

 

Po čase se Brentovi podaří ji znovu najít – bude znovu úspěšný se svým plánem, aby Annie zopakovala smrtící podvod? Donutí Annie znovu zabíjet?

A jak nám děj popisuje obálka:

Annie (Jamie Luner) se zamilovala do okouzlujícího Brenta (James Wilder), kvůli kterému je ochotná obětovat své manželství i morální hodnoty. Pro udržení vášnivého milostného vztahu je dokonce schopná zabíjet.

 

Brent, který zneužívá ženy k prosazení vlastních zájmů, přiměje Annie k vraždě svého manžela. Získané dědictví si Brent užívá plnými doušky a začne svou partnerku podvádět s jinými ženami. Zklamaná Annie od svého milence odejde a provdá se za bohatého Richarda (William R. Moses). Brent ji však opět vyhledá a pokusí se znovu použít svůj šarm k završení vražedného plánu. 

K již výše zmíněným 50 procentům ze zahraničí (u nás opět o filmu ani ťuk): Zachraňte nás od TV kanálu Lifetime! Chybí jakákoli psychologie pro zobrazované jednání hlavních postav. Policie, když už se náhodou vyskytne, je banda hlupáků, kteří ani neznají termíny, jako jsou „otisky prstů" nebo „alibi". Stejní herci, stejné zápletky, stejná šeď jako v mnoha dalších televizních produkcích stejného režiséra. Napětí: Kde? „Zábava" pro hodně bezútěšné nedělní odpoledne…

Zadní strana obalu 

Žánr: Thriller

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2006

Délka: 91 minut

Původní název: The Perfect Marriage

Světová premiéra: 22. května 2006 – USA

Režie: Douglas Jackson

Scénář: Christine Conradt, K. Taylor

Produkce: Tom Berry, Neil Bregman, Pierre David, Louis A. Massicotte, Stefan Wodoslawsky

Hudba: Steve Gurevitch

Kamera: Bert Tougas

Střih: Chantal Lussier, Robert E. Newton

Společnost: Pefect Productions / S.V. Thrilling Movies 2 Inc.

Natáčeno: Ottawa, Ontario, Canada

Hrají: Jamie Luner (Marrianne Danforthová / Annie Graysonová), William R. Moses (Richard Danforth), James Wilder (Brent Richter), Sophie Gendron (Tia Montgomeryová), Lawrence Dane (Donald Danforth), Lisa Langlois (Carrie Hollingsová), Sabine Karsenti (Kendra), James Bradford (Howard), Brett Watson (Jeremy Holdings), James O’Regan (Martin Grayson), Allison Graham (Jennifer Tamesová), Todd Duckworth (barman), Kathy Logan (host na párty), Michael Mancini (Stefan), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (dle zahraničních zdrojů 1,33:1)

Bonus: žádný