Špidla Data Processing – Šaman a cizinka – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 9. listopadu 2017 společnost Špidla Data Processing znovu rovnou ve sběratelské edici nabízí za 99,90 Kč další z počítačových her Šaman a cizinka. Napínavá hledačka s tajemnou atmosférou.

Bonusový příběh a hraní navíc | Trofeje za dobrou hru | Strategická příručka | Grafické návrhy | Tapety | Hudba | Mnoho dalšího navíc!

Muzejní exponát vyšle mladou dívku do paralelního světa. Nyní musí Diana zjistit, kde vlastně skončila, jak se to stalo a jestli se vůbec někdy vrátí domů…

Dívka se ocitá ve světě podobném máyské civilizaci, jenže není v minulosti, ani paralelní realitě! Čeká na ni nespočet zkoušek, dlouhých putování skrz údolí řeky Nekonečnosti, setkání s podivnými lidmi či obdivuhodnými zvířaty. Krom toho se bude muset také poprat s desítkami různých výzev, na které během svého dobrodružství narazí.

Nebudete to snadné, ale dlouhou zábavu můžeme zaručit už nyní. Tedy – vydejte se na cestu vašeho života hned teď!

Čeká na vás:

Supernapínavý děj s nečekanými zvraty

Spousta úžasných míst s ohromujícím grafickým zpracováním.

Nezapomenutelné postavy

Fascinující minihry a hlavolamy

Zamysleli jste se někdy při pohledu na různá místa, jakými příběhy jsou možná opředeny? Jaké hrůzy se na nich mohly v minulosti dít? Právě to na vás totiž přímo číhá v bonusové kapitole!

Vrátíte se v čase zpátky nejen na místa, která jste mohli spatřit očima hrdinky hlavního příběhu, ale spád příběhu vás také dovede i do vlhkem a strachem prosáklých jeskyň. Měli byste si při svém pátrání dávat pozor, abyste se nestali svačinkou pro jednoho z jejích obyvatel. Obyvatel, kteří proměnili nedalekou vesnici v jednu velkou krvavou hromadu trosek.

Bez vaší pomoci bude brzy takovému osudu čelit celé údolí řeky Nekonečnosti. Zvraťte ho i za cenu přivolání přírodní katastrofy!

Požadavky: Windows, procesor 1650MHz nebo lepší, RAM 2048MB, DirectX, Grafická karta 32MB.