DVD edice – Masakr na střední škole

A máme tu poslední z oznámených titulů DVD edice pro měsíc září s neznámým datem vydání, má to být Masakr na střední škole, nejspíš za 49,- Kč. Podruhé během měsíce David Carradine. Zůstat po škole může být vražda. Na pultech od pátku 3. září 2010.

Skupina středoškolských studentů zůstane po škole, aniž by jim byly vysvětleny důvody. Jdou do třídy, kde na ně čeká učitel, který je ale v místnosti zamkne a záhadně zmizí.

 

Jak se blíží noc, venku se rozpoutá bouře. Průtrž mračen a blesky způsobí výpadek proudu. Celá škola se ponoří do úplné temnoty. Poté se ve škole začnou objevovat strašlivé obrázky duchů.

 

Jakmile se studenti dostanou ze třídy, zjistí, že stará školní budova začala žít svým životem a oni jsou uvězněni uvnitř. Začnou se objevovat podivná zjevení a celá škola je přenesena do období sedmdesátých let.

 

Skupinka studentů je uvězněna ve škole a všichni začínají poznávat historii jedné tragédie. Objevují pravdu o smrti studenta ve škole právě v sedmdesátých letech.

 

Pomalu odhalují, že jsou nějakým způsobem spojeni se strašlivou a předčasnou smrtí. Brzy také zjistí, že právě oni jsou spjati se strašlivou událostí v minulosti a teď je na čase, aby zaplatili vlastním životem.

 

Podaří se jim z této pasti uniknout?

 

Ani tímto filmem si Carradine svou pověst příliš nevylepšil, necelých 40 procent v zahraničí (u nás nic): Pokud by se dalo bodovat nulou, uvažoval bych o tom. Jednou větou – duch náhodně zabitého chlapce se vrací po 30 letech pomstít. Když mi bylo 8, takové filmy se mi líbili, ale dneska jsou zvláštní efekty na jiné úrovni než křik, třes těla a tma, kryjící nedostatečný rozpočet.

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: ? minut

Původní název: Detention

Světová premiéra: 15. ledna 2010 – USA

Režie: James D. R. Hickox

Námět: Michael Muscal, John Stienfield (původní scénář)

Scénář: James D. R. Hickox, Stephen Johnston

Produkce: Chris Beal, Alexa Jago, Michael Muscal, John Stienfield

Hudba: James McConnel

Kamera: David Bridges

Střih: Matthew Booth, Henry Daniels, Christopher Roth

Kostýmy: Katherine Voorhies         

Společnost: New Horizon Pictures

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: David Carradine (ředitel Hoskins), Zelda Williams (Sara), Billy Aaron Brown (Jack), Thomas Calabro (trenér L), Black Thomas (Jackson), Rachel Sterling (Mimi), Preston Jones (Paul), Lil J aka Jonathan McDaniel (T-Loc), Michael Mitchell (Sam), John Capodice (dělník), Maitland McConnell (Lisa), Mo (Jason Gretch), Shel Rasten (Jack), Alexa Jago (slečna Cipherová), Jeremy Luc (Benny), Gregory Mikurak (Gabriel), Catherine Combs (Diane), Katie Condidori (Rachel), Anthony Campanello (Bobby), Peter Pasco (Dwayne Evert), John Stienfield (dělník), Anthony Chute (Brad), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:

Obraz: barevný (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: